Задържаха 32-годишен мъж от София, изнасилил и блудствал с 14-годишна

...
Задържаха 32-годишен мъж от София, изнасилил и блудствал с 14-годишна
Коментари Харесай

Софиянка съобщи на любовника си, че е бременна, той изнасили дъщеря й!

Задържаха 32-годишен мъж от София, изнасилил и блудствал с 14-годишна в столичния квартал " Младост ", оповестиха от прокуратурата. Задържаният Р. Петров се съвкупил с 14 годишната М., като използвал за това мощ, след което направил блудствени дейности по отношение на същото лице, още веднъж посредством приложимост на мощ.

Драматичното деяние се развило на 25.07.2018 година, към 08.00 часа в апартамент в столичния квартал. Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане за това. Извършителят и потърпевшата се познавали, като Петров имал интимна връзка с майката на М. - Х. В деня на осъществяване на закононарушението Х. уведомила обвинения, че е бременна и чака дете от него.

Петров не е осъждан, по отношение на него има налагано административно наказване " санкция “. Предвид високата социална заплаха на действието и причинителя, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на Петров за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС на 28.07.2018 година – за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение " задържане под стража “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР