Задържаха 29-годишна банкерка за кражба в Нова Загора. Тя е

...
Задържаха 29-годишна банкерка за кражба в Нова Загора. Тя е
Коментари Харесай

Задържаха банкерка за кражба на 400 000 лева

Задържаха 29-годишна банкерка за кражба в Нова Загора. Тя е упрекната за злоупотреби с парични средства в изключително огромни размери, осъществявани в банковия клон, на който е началник. Стойността на присвоената сума е близо 400 000 лв., споделиха от прокуратурата. Работата по случая е почнала в края на предходната седмица след получени сигнали от клиенти на банката. Предприети са незабавни дейности от чиновници на Икономическа полиция в Районното ръководство в Нова Загора и Главна дирекция " Национална полиция ".

``
реклама

В хода на следствието у 29-годишната жена, служителка на банковия клон, и в парцелите, населявани от нея, са открити пари, движимости и предмети, имащи отношение към осъщественото закононарушение. За случая е известена Окръжната прокуратура в Сливен. Образувано е досъдебно произвеждане, оповестява Дарик радио.

На служителката е повдигнато обвиняване. С прокурорско предписание й е наложена мярка „ задържане под стража “ за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане за непрекъсната мярка за задържане.

Директорът на полицията в Сливен старши комисар Димитър Величков не разяснява случая, по който работи Окръжната прокуратура. Той не удостовери дали дамата е шеф на банковия клон.

" В момента текат процесуални дейности, работи се по случая под надзора на прокуратурата в Сливен. Все още се обяснява цялата фактическа конюнктура. Точно каква служителка е ще бъдете осведомени на по-късен стадий ", сподели Величков пред публицисти.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР