Задържаха 20-годишен шофьор на джип, който 5 коли и автобус

...
Задържаха 20-годишен шофьор на джип, който 5 коли и автобус
Коментари Харесай

След 13 часа издирване: Задържаха шофьора, ударил 5 коли и автобус при гонка в Бургас


Задържаха 20-годишен водач на джип, който 5 коли и рейс при среднощна гонка с полицията в Бургас. Няма потърпевши.

Издирването на водача продължи 13 часа.

Около 20 часа нощес, с висока скорост младежът минава с джипа си по два булеварда в Бургас, удря пет коли и рейс на градския превоз, а по-късно продължава в посока Созопол.

" Видях сирените откъм гърба и в първия миг помислих, че има кола за спешна помощ и се пробвах да преместя автомобила допустимо най-вляво, с цел да направя път. Впоследствие, като връхлетя черният джип и след него полицейските коли, разбрах към този момент. Той ни изблъска от пътя безусловно ", описа пострадалата Красимира Йорданова.

" Абсолютно рисково и безусловно безочливо шофиране, и на полицейските чиновници ", сподели шефът ОД на МВР-Бургас ст. комисар Калоян Калоянов.

На разклона, полицейски екип разпъва лента с шипове, която пука гумите му, само че той продължава и се блъска в паркиран автомобил на украинци, настанени в квартира в Равадиново, след което бяга.

" Чух удар, и полицейски сирени. Излязох на балкона и полицията към този момент беше тук ", описа Александър.

" Имал нож в него, момчето се уплашило да не го нарани ", описа Люба Колева, гражданин на село Равадиново.

Открит е на Каваците. Пробите му за алкохол и опиати са негативни. При оглед в джипа са открити патрони за газов револвер.

“Хората, които ме познават, знаят, че съм добър човек. Исках да оказа помощ, просто се случи по този начин, че човек, когато е под някакъв стрес и прави нелепости ", сподели арестуваният Иван Чонтов.

Шофьорът е арестуван е за 24 часа, следва да му бъде повдигнато обвиняване.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР