Задължително трябва да се направи евроатлантическо правителство, защото от две

...
Задължително трябва да се направи евроатлантическо правителство, защото от две
Коментари Харесай

Едвин Сугарев: Ако сега от двете основни политически формации може да се състави мнозинство, в следващия парламент няма да е така

Задължително би трябвало да се направи евроатлантическо държавно управление, тъй като от две години в България има нещо като президентско ръководство, и то водено от човек, чиито връзки и поддръжка за Русия са несъмнени. Това е една доста рискова наклонност и тя би трябвало да бъде пресечена, сподели в изявление за ДЕБАТИ.БГ  поетът, държавник и политик Едвин Сугарев.

„ Имаме растеж на една партия като „ Възраждане “, която е много близка до фашизоидните партии и това не трябва да се не помни. А в обстановки като днешната Хитлер е пристигнал на власт през 30-те години на предишния век. Това би трябвало да го имат поради всички, които вземат решение дали да вземат участие в някакво държавно управление “, изясни Сугарев

Според него е по-добре едно такова държавно управление да бъде програмно и експертно, а не политическо, тъй че да може да бъде открит явен баланс за целите на България.

„ Ако просто да следват своите директни партийни ползи те ще изгубят. Защото аз мога да подсигурявам, че в случай че в този момент от двете съществени политически обединения може да се сформира безусловно болшинство, то в идващия парламент към този момент няма да бъде по този начин. Ще изгубят както ГЕРБ, по този начин и „ Продължаваме промяната “.

Справедлив и почтен ли е резултата от изборите; какво стои зад подписката на българските интелектуалци за сформиране на евроатлантическо правителство; склонни ли са ГЕРБ да създадат държавно управление с поддръжка от Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия и вървим към предварителни избори – четете на следващия ден в цялото изявление на Едвин Сугарев за ДЕБАТИ.БГ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР