Задължително опитайте! Това е невероятно: изяжте 6 печени скилидки чесън

...
Задължително опитайте! Това е невероятно: изяжте 6 печени скилидки чесън
Коментари Харесай

Изяжте 6 печени скилидки чесън и вижте какво ще се случи!

Задължително пробвайте! Това е необикновено: изяжте 6 печени скилидки чесън и вижте какво ще се случи с тялото ви след 24 часа…

Чесънът е една от най-здравословните храни на планетата! И всички знаем, че доста хора по света употребяват суровия чесън като обичайно средство за надзор на високо и ниско кръвно налягане, високи равнища на холестерол; за битка с коронарните сърдечни заболявания; предотвратява сърдечен удар, понижава кръвния поток при стеснени артерии и атеросклероза. Смята се, че чесънът предотвратява образуването на хормона ангиотензин и също по този начин оказва помощ за отпущането на кръвоносните съдове. Чесънът също е извънредно потребен и ефикасен при контрола на неприятния холестерол.

Печен чесън

Чесънът е доста мощно растение и в случай че го изядете, за по-малко от 24 часа тялото ви ще реагира.

Изяжте 6 печени скилидки чесън и ето какво ще се случи с тялото ви в границите на 24 часа:

1 час

В първия час, чесън се смила в стомаха и става храна за тялото.

2 – 4 часа

Чесънът оказва помощ на тялото да се бори със свободните радикали и съществуващите ракови кафези в тялото.

4 – 6 часа

Метаболизмът стартира да вижда изгодите от чесъна и задейства процеса на премахване на непотребната течност и изгаря съхраняваните мазнини.

6 – 7 часа

Антибактериалните свойства на чесъна, откакто влязат в кръвта, стартират да правят своя антибактериален развой в тялото.

8 – 10 часа

През този интервал питателните субстанции към този момент играят значима роля на клетъчно равнище и чесънът защищава тялото ви от окисляване.

10 – 24 часа

След като се смели (в първия час) в тялото ви, чесънът стартира развой на надълбоко разчистване, в това число задейства следните процеси:

Помага да регулирате равнищата на холестерола. Почиства артериите и защищава тялото от сърдечно-съдови болести. Регулира равнищата на кръвното налягане. Повишава естествената отбрана на тялото и укрепва имунната система. Чесънът оказва помощ да се предотврати навлизането на тежки метали в тялото ви. Помага за увеличение на здравината на костите.

Вижте още: Най-добрият естествен лек при високи равнища на триглицеридите

Благодарение на високата си хранителна стойност, чесънът оказва помощ за унищожаване на умората. Подобрява спортните резултати. Помага ви да удължите клетъчната интензивност.
Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР