Задължителният претендент за титлата в тежка категория на IBF Кубрат

...
Задължителният претендент за титлата в тежка категория на IBF Кубрат
Коментари Харесай

37-годишен австралиец е най-вероятният следващ съперник на Кобрата

Задължителният кандидат за купата в тежка категория на IBF Кубрат Пулев може да се бие против 37-годишния австралиец Марк де Мори на 9 ноември, оповестява ESPN. Както е известно, досега се знаеха датата и мястото на идващия мач на Кобрата, само че не и неговият противник. От медията въпреки всичко прецизират, че договарянията сред двете страни още не са завършили. Ако се стигне до договорка, то двамата ще се боксират в Калифорния в един от подгряващите дуели преди борбата на вечерта в категория “супер перо” сред Джамел Херинг и Ламонт Роуч. Догодина пък Кубрат Пулев би трябвало да се бие за международната купа с спечелилия от реванша сред Анди Руис и Антъни Джошуа.
 Българинът не се е качвал на кръга от 24 март, когато нокаутира в седмия рунд румънеца Богдан Дину. След мача, превзет от еуфорията, той целуна по устата американската кореспондентка Дженифър Равало, с което си навлече доста неприятности. Неговият боксов лиценз за щата Калифорния бе краткотрайно лишен, а Кобрата трябваше да премине обучителен курс за полови похищения. След като това стана, на 22 юли Спортната комисия на щата Калифорния възвърне спортните права на Пулев.

Роденият в Австралия, само че живеещ в Хърватия, Марк де Мори e прочут в боксовите среди с прякора си Доминатора. Той има 41 мача на профиринга, а баланасът му е 37-2-2, като 33 от успехите му са с нокаут. Австралиецът се намира в серия от 7 следващи триумфа. Преди три години той беше нокаутиран от Дейвид Хей и това постави завършек на негова серия от 24 следващи победи. Последваха обаче нови седем триумфа, всичките с нокаут. Тази година той организира две срещи, в които нокаутира Андраш Балаш Фалкаш и Ласло Пензеш.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР