Задължителни маски трябва да носят хората, които ще излизат по

...
Задължителни маски трябва да носят хората, които ще излизат по
Коментари Харесай

Мутафчийски Задължителни маски по Великден. Хората да се молят и да останат вкъщи

Задължителни маски би трябвало да носят хората, които ще излизат по великденските празници. Това съобщи шефът на Националния избирателен щаб военачалник Мутафчийски по Българска национална телевизия. Той сподели, че ще желае по-строги ограничения от държавното управление, с цел да се пресече разпространението на болестта в дните към Възкресение. Те включват и по-строг надзор върху по-големи група хора, които се събират на празника.

По-рано основният секретар на Министерство на вътрешните работи Йвайло Иванов разгласи, че ще има служители на реда пред всеки храм, както и засилено наличие на силите на реда по Великден.

Обидно е, че толкоз доста хора съблюдаваха дълго разпоредбите, а в този момент една дребна част ще ги изкриви и може да провали целия триумф, сподели Мутафчийски. Той сподели, че България до момента сподели, че една дребна страна може да се оправя и с стеснен запас.

Той беше много песимистично надъхан по кое време вирусът ще си отиде. Каза, че не вижда германците да са трансформирали упованията си, че това ще стане при започване на лятото.

Видяхме, че топлото, само че влажно време не го гони, да забележим дали горещото и сухото ще го направи, сподели генералът. Той удостовери, че в Китай и Южна Корея страдат сега от резаразявания.

Генералът съобщи, че не се радва на известността си, тъй като се усеща по-добре в своите медицински води. / Стандарт



 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР