Задължителен едноседмичен принудителен труд в полза на обществото по светкавична

...
Задължителен едноседмичен принудителен труд в полза на обществото по светкавична
Коментари Харесай

Задължителен едноседмичен принудителен труд за лица като „Мис Силикон“

Задължителен едноседмичен насилствен труд в интерес на обществото по светкавична процедура, в случай че закононарушения са използани за “пропаганда на злото ”. Тоест причинителят им се хвали с тях по обществени мрежи или медии. Това ще има резултатът на термоядрената цар бомба, взривена на полигона “Нова земя ” през 1961 година Така предлага създателят на материал в „ 24 часа “.

 

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

 

Публичното фукане с углавни закононарушения да бъде неотменимо наказвано с физическа работа в интерес на обществото

Изявленията, които е направила госпожица Катрин Йорданова на излизане от правосъдната зала, където се е гледала мярката ѝ за неотклонение, смущават с арогантността си.

Показват, че като общество сме превъртели играта, само че не сме се качили едно равнище нагоре, а слизаме на все по-долно ниво.

Въпросната девойка, упрекната в осъществяването на най-малко три умишлени закононарушения с висока социална заплаха, има искания за изискванията в българските арести и за размера на наложената ѝ гаранция.

Въвеждането на конфискация на автомобила на водачи, които карат след приложимост на упойващи субстанции, имаше

резултата на бомбата над Хирошима

Изведнъж внезапно понижиха този тип закононарушения.

Затова е добре да се вкара неотменното право и обвързване съдът да санкционира с едноседмичен насилствен труд в интерес на обществото по светкавична процедура, в случай че закононарушенията са използани за “пропаганда на злото ”, т.е. причинителят им се хвали с тях по обществени мрежи или медии. Това ще има резултатът на термоядрената цар бомба, взривена на полигона “Нова земя ” през 1961 година Изведнъж на международните водачи им се изпълни главата с ум. Карибската рецесия бързо завърши и внезапно стартира разведряването. И Хрушчов не сподели “Кузкиная мать ” на груповия Запад и най-после Съюз на съветските социалистически републики се разпадна.

Всичките тези измислени герои да чукат камъни една седмица.

За да схванат, че хлябът не се вади единствено с едни отверстия южно от кръста. И с цел да направиш копие на източника на приходи, би трябвало да седнеш на ксерокса.

Аз похвалих смяната с конфискацията на транспортното средство. Но с цел да сме изцяло почтени, стана малко като в оня лаф на Виктор Черномирдин: “Хотели лучше, получилась по какъв начин всегда ” (от съветски “Искахме по-добре, а стана както постоянно ”). Виктор Черномирдин бе министър председател на Русия по времето на Борис Елцин. Той бе доста прочут с остроумието си и афористичните си изречения.

Тъй де, болшинството искаше да стане по-добре с пияните на пътя и това фактически стана. Но незадоволително добре обезпеченото с лаборатории Министерство на вътрешните работи дава съображение всеки, който е заловен, да си измисля, че е пил хапчета с псевдоефедринов хлорид или се е жабурил с вода за уста.

Една такава строга мярка би трябвало да е безспорна.

Тоест да има фиктивен метод за изцяло обективизиран надзор.

Например кръвната проба да се праща в Австрия, Турция, Румъния. Или където има опция, за сметка на нарушителя. А в случай че най-после излезе, че няма нарушаване, разноските да ги поема съответният катаджия с нагласения дрегер. Което да не анулира задължението на прокуратурата да го проверява за закононарушенията набеждаване и корист с правото.

Трагичният случай от уикенда, при който млад мъж почина от лавина, също се дължи на пароксизмалната пристрастеност към ексхибиционизъм, разследване от разгула на обществените мрежи.

Лавината е провокирана от това, че са карали близо един до различен, с цел да снимат клипчета.

През 2007 година Парис Хилтън, известна с това, че е известна, само че въпреки всичко много по-известна от нашта силиконка, бе наказана на 45 дни труд в интерес на обществото, които да прекара в женски затвор. Именно поради надменно държание на пътя.

Благодарение на буржоазното ми образование не използвах нито един път думата с “М ”, която доста обича Азис. А доста ми се искаше.

Източник – Борислав Зюмбюлев за „ 24 часа “

Още отзиви четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР