Задължение на кмета е да обезпечи сигурността на гражданите на

...
Задължение на кмета е да обезпечи сигурността на гражданите на
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Нашият фокус е върху опазването на човешкия живот

Задължение на кмета е да обезпечи сигурността на жителите на София. Ясно е, че това няма по какъв начин да го направиш самичък, само че когато 1,6 милиона софиянци разчитат на теб и твоя екип е безусловно належащо да бъдеш движещата мощ в този развой.

Това съобщи претендентът за кмет на София от ПП-ДБ и „ Спаси София “ Васил Терзиев по време на спор отдаден на превоза в столицата, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Отговорността на кмета и аз и моят екип бихме поели ангажимент да бъдем водещи в този развой с ясното схващане, че би трябвало да работим с доста други институции. Една от централните тематики в програмата ни е ред и сигурност, тъй като в случай че не пазим човешкия живот, всичките градинки, тротоари и други неща, за който приказваме нямат смисъл “, съобщи Терзиев.

„ Опазването на човешкия живот за нас е фокус. Едно от нещата, които ще създадем е да има обособена роля заместник-кмет по сигурността, който да е виновен за всички процеси и координацията и взаимоотношението с районната, националната и общинската полиция. Другото нещо, което бихме създали е да създадем структурни промени в общината и да има заместник- кмет по превоза ”, добави той.

По отношение на оправянето с корупцията, Терзиев сподели: „ Първото нещо, което ще създадем е одит на всички звена в администрацията за това какъв е корупционният риск “. Той уточни, че задачата им е в първите 6 месеца да са подготвени с одита. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР