Задълбочава се проблемът с нелегалните мигранти на територията на цялата

...
Задълбочава се проблемът с нелегалните мигранти на територията на цялата
Коментари Харесай

Задълбочава се проблемът с нелегалните мигрант, отсече Борисов от Германия

Задълбочава се казусът с незаконните мигранти на територията на цялата страна. Те са на всички места. Това посочи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с Маркус Фербер, ръководител на фондация " Ханс Зайдел ". Експремиерът е на посещаване в Бавария на конгреса на Християнсоциалния съюз (ХСС).

В същото време за другия огромен проблем на Европа - енергоносителите, Борисов призна, че България е на челни места по произвеждане на електрическа енергия в Европейски Съюз. " Най-големи производители на слънчоглед и зърнени култури сме ", сподели още той.

" Военната индустрия създава в пъти повече от друго време. По време на нашето ръководство бюджетът беше с остатък, в този момент дефицитът доближава 7%. Външният дълг към този момент е 35% и новия недостиг доближава 15 милиарда Рекордни равнища на инфлацията ”, сподели някогашният министър председател в три кабинета.

С тези претекстове Борисов изтълкува резултатите от извършените предварителни парламентарни на 2 октомври, че " България е в сложен интервал и българският народ се довери още веднъж на ГЕРБ ”.

Борисов, който се отхвърли от депутатското си място още преди да бъде образувано 48-ото национално заседание, съобщи, че през вчерашния ден с доста старания в Народното събрание по самодейност на депутатите от ГЕРБ-СДС е признато решение за потвърждаване пътя на България към еврото - от 2024 година

" В първия ден на Народното събрание внесохме Проект на решение за предоставяне на военна помощ на Украйна. Също по този начин още в първия ден внесохме Проект на решение за 100% диверсификация от съветски газ и съветско нуклеарно гориво ”, сподели Борисов.

Бойко Борисов и Маркус Фербер показаха удовлетворение от взаимната работа и високо оцениха дългогодишното съдействие сред ГЕРБ и Фондацията и дефинираха нови взаимни планове. Те са за подготовка и образование на фрагменти, както и формулирането на политики за развиването на България. Обученията ще обзет противодействието против подправените вести и методите за справяне с езика на омразата.

По време на визитата си в Германия водачът на ГЕРБ се срещна с ръководителя на най-голямата партия в Екологичен потенциал - Европейската национална партия Манфред Вебер. Двамата се видяха по време на конгреса на Християнсоциалния съюз (ХСС) в Аугсбург, Германия.

Вебер пожела триумф на Бойко Борисов в виновната задача да бъде формирано устойчиво държавно управление към ГЕРБ-СДС.

" България е изправена пред голям брой рецесии и ние ще създадем всичко по силите ни, с цел да я изведем от тях. Държавата ни банкрутира, поради ръководството на " Продължаваме промяната ". Благодарение на тяхното държавно управление дефицитът ни доближава 7%, а идващите няколко години ще бъдем принудени да теглим по 15 милиарда дълг ", уточни водачът на ГЕРБ. Той показа, че още в първите дни на Народното събрание ПГ на ГЕРБ -СДС е предложила ограничения, ориентирани напълно към хората и бизнеса, които биха ни извели от рецесиите ”, сподели Борисов.

По думите на Вебер България има потребност още веднъж да се възползва от европейските средства, които ще са в помощ за бизнеса и жителите в тези несигурни времена.

По-късно водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласява във Фейсбук своя фотография с премиера на Бавария и водач на Християнсоциалния съюз (ХСС) Маркус Зьодер.

" Информирах го, че още в първите дни на Народното събрание предложихме ограничения, ориентирани напълно към хората и бизнеса. Мерки, които биха ни извели от рецесиите, които провокира ръководството на " Продължаваме Промяната ". Дефицитът ни доближава 7%, а идващите няколко години ще бъдем принудени да теглим по 15 милиарда дълг, написа Борисов.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР