Задълбочава се не конфликът, а пропастта между институциите. Това каза

...
Задълбочава се не конфликът, а пропастта между институциите. Това каза
Коментари Харесай

Георги Харизанов попиля президента Радев: Ако ни трябваше някой, който да пита, щяхме да изберем журналист за президент…

Задълбочава се не конфликът, а пропастта сред институциите. Това сподели в обзорното предаване „ Мертоном “ на Радио „ Фокус “ политическият анализатор Георги Харизанов. Според него спорът е реалност от първите месеци на новия президентски мандат, откакто президентът намерено е излязъл в съпротива.

По думите му президентът от ден на ден по- постоянно хвърля гръмки фрази под формата на въпроси. “Не виждам градивните и смислените политики, които президентската институция образува. Виждам понякога човек, който хвърля въпроси в общественото пространство, след което се отдръпва и споделя: „ Аз единствено питах “.

Ако ни трябваше някой, който да пита, щяхме да си изберем публицист или интервюиращ на републиката, а не президент. Държавният глава е част от властта, той не може да бъде опозиционер и не може да бъде човек, който единствено пита “, разяснява Харизанов.

По мотив изявлението на президента за това, че служебното държавно управление е събрало просрочени вземания на стойност над 1,6 милиарда лв. през 2017г., политическият анализатор Георги Харизанов разяснява, че данните за обществените разноски са транспарантни и всеки има достъп до тях.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР