Задачата разграждане на модела ГЕРБ не е изпълнена, не е

...
Задачата разграждане на модела ГЕРБ не е изпълнена, не е
Коментари Харесай

Промяната едва сега започва: Атанас Зафиров

" Задачата разграждане на модела " ГЕРБ " не е изпълнена, не е приключена. Промяната едвам в този момент стартира. "

 

Това сподели в изявление за БНР Атанас Зафиров, заместник-председател на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

 

" Новата формула на властта е ясна – " Възраждане ", ГЕРБ, Движение за права и свободи и

Слави Трифонов. Сега тази формула се кани да изсипе хиляди наемници пред Народното събрание с една цел - опазване на модела " Борисов " и задкулисието ".

 

Готви се " замяна на вота на българския гласоподавател ", счита той.

 

Избори сега не би трябвало да има, напомни позицията на Българска социалистическа партия Зафиров.

 

" Когато кражбите в страната стартират последователно да стопират и кранчетата да бъдат затваряни – средства ще бъдат открити. Когато кранчетата на задкулисието стартират да бъдат затваряни, средства могат да бъдат открити ", разяснява Атанас Зафиров в предаването " Преди всички " по отношение на пенсиите, актуализацията на бюджета и заложените разноски. По думите му " имаме невиждан растеж на българската промишленост, растеж на стопанската система ".

 

Разговор за лични промени в кабинета, в случай че държавното управление оцелее след вота на съмнение, не е започвал, посочи Атанас Зафиров.

 

" Няма нищо ужасно в това да бъде преформатирано и изчистено болшинството. От това болшинство видно отпадат хората, които са били с други цели и се подчиняват на други цели. "

 

Голяма негласуваща част от българското общество има потребност от такава поддръжка, съобщи Зафиров за препоръчаното връщане на хартиените бюлетини.

 

 

" Заставайки против Българска социалистическа партия – партията, която издигна президента в първия мандат, която го поддържа във втория, президентът би трябвало да е наясно, че Българска социалистическа партия е партия с памет ", посочи още Зафиров.

 

 

Премиерът Петков би трябвало ясно и изрично да съобщи пред Европейски Съюз, че " повдигане на ветото сега е невероятно и този въпрос би трябвало да бъде решен от българското Народно заседание, без значение какви оферти се насочат към нас, били те и най-прекрасните ", разяснява Атанас Зафиров по отношение на така наречен френско предложение за РСМ.

 

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР