„Задачата ни е тежка и отговорна", заяви Асен ВасилевМнението на

...
„Задачата ни е тежка и отговорна", заяви Асен ВасилевМнението на
Коментари Харесай

Нинова по време на преговорите с ПП: Нашето мнение съвпада с вашите приоритети

„ Задачата ни е тежка и виновна ", съобщи Асен Василев

Мнението на Българска социалистическа партия съответствува с целите, оповестени от „ Продължаваме Промяната”. Това съобщи водачът на левицата Корнелия Нинова по време на консултациите за сформиране на кабинет, съобщи NOVA.

„ Радвам се, че можем да продължим диалозите и да намерим общ път отсега нататък. Нашето мнение съответствува с вашите цели, оповестени авансово. За битка с корупцията, смяна в КПКОНПИ, само че желаеме да допълним програмата на държавното управление, в случай че съставим такова, с няколко тематики. Това са обществената политика и продължение на обществения вектор, опазване на здравето, обучение и стопанска система, плюс вашите идеиза битка с корупцията и със остарелия модел на ръководство. Така че, дано стартираме тези договаряния. Надявам се да дадат резултат, ние сме разполагаем ", съобщи Нинова.

„ Изключително се веселя, че започваме консултациите. Пред нас има тежка и виновна задача - да успеем да съберем болшинство за едно държавно управление, което да работи за ползите на хората. Нека да продължим нататък по същия метод ". С тези думи от своя страна претендентът за министър председател Асен Василев посрещна представителите на Българска социалистическа партия.

Припомняме, че в събота започнаха договарянията за нов кабинет. Днес от „ Продължаваме Промяната " ще се срещнат с Българска социалистическа партия и„ Демократична България ". Това става в първия от седемте дни, които номинираният за министър председател Асен Василев има, с цел да контракти поддръжка и имена за министри.

На старта на договарянията в търсене на поддръжка от ППзаявиха, че са оптимистични за собствен втори кабинет в границите на 47-ото Народно заседание.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР