Задачата ни е с промените да се премахват разделителните линии

...
Задачата ни е с промените да се премахват разделителните линии
Коментари Харесай

Атанасов: Задачата ни е с промените да се премахват разделителните линии в обществото

" Задачата ни е с измененията да се отстраняват разграничителните линии в обществото ", стимулира се Атанас Атанасов от името на парламентарната група и цитира Паисий, че и " ний сме дали нещо на света ". 

" По тази причина считам, че е вярно това предложение. Така че, дано да постъпваме национално-отговорно, а не тяснопартийно. Промяната в Конституцията ще бъде един от най-важните цели ", добави Атанасов.

" Да създадем нови условия за това в България законът да бъде прилаган еднообразно по отношение на всички, тъй като българското общество има чувството, че не се ползва еднообразно за всички ", моли водачът на ДСБ.

Приемането в Шенген и гласуването на бюджета, участието в еврозоната също по този начин изреди Атанасов измежду целите на ПГ на ПП-ДБ.

Той подчертава на измененията в КПКОНПИ, с цел да се увеличи потенциалът на работа в органите в региона на националната сигурност.

Да бъдат взети тези гранични ограничения, с цел да има ефикасен граничен надзор, ще упорства политическата мощ.

Имаме огромен проблем с мигрантите ", призна Атанас Атанасов.

От Демократична България ще държат изключително доста, при правенето на бюджета, на това най-малко 2% от Брутният вътрешен продукт да отиде за защита.

" Местните избори ще доведат до изостряне на политическата обстановка, което не би трябвало да се отрази на качеството на законодателния развой ", означи още Атанасов и пожела триумф на депутатите през есенната сесия. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР