Задачата на непартийните кандидати, които са част от коалицията БСП

...
Задачата на непартийните кандидати, които са част от коалицията БСП
Коментари Харесай

Минчо Христов: Ще направим всичко възможно ГЕРБ да не се върне на власт

Задачата на непартийните претенденти, които са част от обединението " Българска социалистическа партия за България " е да търси обединяване на опозицията и да не повтори това, което се случи предходния парламент. Това съобщи в Минчо Христов.

На тези избори всички политически обединения би трябвало да създадат по този начин, че да има едно обикновено работещо държавно управление, което да гласоподава бюджета на България, да гласоподава парите за пенсии, парите за лечебните заведения, за опазването на здравето, парите за нашата страна, означи Минчо Спасов.

Една от главните аргументи придвижването на непартийните претенденти да поддържат Българска социалистическа партия е да не се стига до обстановката, която наблюдавахме в предишния парламент, когато всички сочеха с пръст Българска социалистическа партия била партия от статуквото, добави Спасов.

За него най-важното е да се направи по този начин, че ГЕРБ да не се върне на власт. Проф. Минчо Христов чака Движение за права и свободи да получат повече гласове от Турция. Не е изключено ГЕРБ да се хване в една коалиция с Движение за права и свободи. Ние ще създадем всичко допустимо ГЕРБ да не се върне на власт, тъй като виждаме какъв брой нездравословна е политиката на тази партия. Време е да си почине, безапелационен бе той.

Гледайте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР