Задача номер едно на новоизбрания кабинет Денков-Габриел е изготвянето на

...
Задача номер едно на новоизбрания кабинет Денков-Габриел е изготвянето на
Коментари Харесай

Новият кабинет Денков-Габриел се зае ударно с редовния бюджет

Задача номер едно на новоизбрания кабинет " Денков-Габриел " е правенето на постоянен бюджет за 2023 година. Това анонсира при започване на първото съвещание на Министерския съвет на новото държавно управление министър-председателят Николай Денков.

" Още през вчерашния ден стана ясно кои са непосредствените задания, по които би трябвало да работим в идващите няколко дни, с цел да стартираме и по-дългосрочната работа. - би трябвало всички да съдействате на министъра на финансите, с цел да успеем в точния момент, окомплектоването на министерствата, защото знаете, намираме се в изключителна обстановка (- бел.ред.) ", посочи Денков.

И на трето място, съобщи 102-рият министър председател в историята на Републиката - да се приключи подготовката на управническата стратегия. " Молбата ми е дружно с специалистите в Народно събрание да подготвим документа, който оттук насетне ще бъде нашият план-график, в случай че желаете библия го наричайте, по който би трябвало да работим редовно и оперативно. "

Никой няма да ни даде 100 дни толеранс - работете експедитивно, само че не за сметка на качеството, заръча още той.

Денков показа и свое усещане от последните дни - в медиите излезли информации за раздадени милиарди и забавени процедури от някои министерства. " Не знам дали тази информация е вярна, тя би трябвало да се ревизира, по тази причина с изключение на другите задания, молбата ми е да ревизирате това. "

" На добър час, сигурен съм, че можем да успеем, стига да работим в екип ", приключи Николай Денков.
 Кабинетът Денков/Габриел мина със 130 гласа и един
Кабинетът Денков/Габриел мина със 130 гласа и един " срещу " от ГЕРБ

Има кабинет от 49-то Народно събрание, под управлението на „ скромния човек “ Николай Денков
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР