Зад Йорданка Фандъкова са гласували предимно членове на ГЕРБ, а

...
Зад Йорданка Фандъкова са гласували предимно членове на ГЕРБ, а
Коментари Харесай

Манолова мобилизира десния вот, ГЕРБ твърдо зад Фандъкова

Зад Йорданка Фандъкова са дали своят вот най-вече членове на ГЕРБ, а за Мая Манолова вотът е бил хетерогенен. Това стана ясно от коментара на Първан Симеонов от " Галъп интернешънъл " пред Нова тв. Евелина Славкова от " Тренд " разяснява, че гласоподавателите на Демократична България са дали своят вот 4:3 в интерес на Манолова, а гласоподавателите на " Спаси София " - 3:2 за Мая Манолова против Йорданка Фандъкова. По-активни са били дамите. Дамската борба, съгласно нея, очевидно е съумяла да активизира дамските гласове в столицата.

Зад Йорданка Фандъкова твърдо стои партийния избор. На множеството места е гласувано " за ", това разяснява Георги Харизанов. Според него изборите са комплицирани и по тази причина има толкоз недействителни бюлетини. Не било работа на президента рано сутринта да разяснява, че всеки четвърти избор е нереален.

Татяна Буруджиева също счита, че множеството хора гласоподават " за ", а не " срещу ". Вотът срещу се отразява с квадратчето " не поддържам никого ". Червените заложили на непартийни фрагменти, с цел да усилят поддръжката си, само че спрямо евровота левицата си е на същото място. Пробив, съгласно нея, направила столичната организация. Трябва да има коренен метод към изборния развой, съгласно Буруджиева. Тя е скептична, че разговорът сред политиците по тематиката ще се получи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР