Зад волана на лекия автомобил Опел Корса стоял Йордан Пенев,

...
Зад волана на лекия автомобил Опел Корса стоял Йордан Пенев,
Коментари Харесай

В началото зад волана на опела бил Йордан с брадвата, подозират разследващи

Зад кормилото на лекия автомобил " Опел Корса " стоял Йордан Пенев, който разруши с секира в неделя на подбалканския пък към Гурково " Ауди " -то на курсантите от Националния боен университет във Велико Търново, подозират проверяващи. Това твърдели и самите курсанти - четири момчета и едно момиче. Те се прибирали от родния си Сливен в Търново и били с униформите си. Това описа през днешния ден на ексклузивен брифинг районният прокурор на Казанлък Таня Димитрова.

Версията, че зад кормилото е била приятелката на Йордан М.Т., с която той живеел на фамилни начала, е може би защитна на двамата, защото мъжът даже в никакъв случай не е имал шофьорска брошура. Той карал провокативно, съгласно курсантите, преди да се стигне до случая. Когато аудито им било насила да спре, Йордан извадил от багажника на опела, който е негова благосъстоятелност, брадвата, с която нанесъл удари по колата на военните. Сечивото е конфискувано и приложена като доказателство към делото. Задържаният обяснил, че сграбчил брадвата, тъй като от другата кола го провокирали със засечки по пътя.

Засега Йордан Пенев остава за 72 часа в ареста с прокурорско предписание. Прокуратурата в Казанлък ще желае за него най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ". Когато той и спътницата му били арестувани в прохода Хаинбоаз, евентуално в действителност към този момент е карал дамата, само че това занапред ще се потвърждава. Тя, както и Йордан, била престъпно проявена. Засега А.Т. е единствено очевидец по делото.

Ако мъжът бъде приет за отговорен по обвиняването за смело безчинство, може да получи до 5 година затвор, заяви още прокурор Димитрова. Йордан бил в пандиза за година и 1 месец за кражба, само че излязал през 2013 година и постъпката му не се счита за рецедив, прецизираха от обвиняването. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР