Зад решетките е тикнат домакина, на когото Денис Теофиков е

...
Зад решетките е тикнат домакина, на когото Денис Теофиков е
Коментари Харесай

Има задържан за смъртта на Денис Теофиков!

Зад решетките е тикнат домакина, на който Денис Теофиков е гостувал при съдбовния случай, преди гибелта му, научи HotArena.

Причината да бъде задържан 21-годишният Анжел Танков е владеене на дрога! Това разкриват пред „ България Днес “ източници близки до следствието. Водеща версия за гибелта на младия артист е, че в нощта против неделя той скочил от жилище на седмия етаж в „ Цариградски комплекс “ в столичния жк Дружба. Дали е самоубийство или ликвидиране се чака да се обясни от почналото досъдебно произвеждане.

По време на следствените дейности служителите на реда са се качили в жилището, от който е полетял Денис и се натъкнали на 18 топчета марихуана. За държане на дрога е закопчан с белезници връстникът на починалия Денис - Анжел. Родителите му са притежатели на жилището откъдето е полетял Теофиков. Младата звезда на попфолка е гостувал на своя другар, издават осведомени.

Задържането на домакина се удостоверява и от известие на Софийската районна прокуратура. В него се споделя, че за владеене на коноп без позволение е притеглен към отговорност 21 годишен мъж. Той е арестуван с дрогата в неделя към 9:40 часа. Поради заплахата да извърши друго закононарушение проверяващите упорстват за непрекъснатото му задържане от съда. Във вторник магистрати го оставиха на топло с най-тежката мярка. Той ще  може да апелира и пред Софийски градски съд. В момента се прецизира дали самият Теофиков е използвал алкохол или опиати.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР