Зад проблема, който ДПС започва със златните паспорти, стои определена

...
Зад проблема, който ДПС започва със златните паспорти, стои определена
Коментари Харесай

Само във ФАКТИ: В ход е голяма операция за дестабилизация на правителството

Зад казуса, който Движение за права и свободи стартира със " златните паспорти ", стои избрана цел против избран човек. И този човек е Асен Василев посредством офанзивата против Стамен Янев, който в този момент е началник на Агенцията за вложения. Tова довери на ФАКТИ източник, разполагащ с информация от българските служби за сигурност.

Става въпрос за скица, следена преди от Пеевски и за която американците са осведомени и даже загатнаха в закона " Магнитски ". Сега желаят всичко да хвърлят на гърба на новото държавно управление, само тъй като не са имали задоволително информация за Стамен Янев, който е работил и при предходната власт. Голяма част от казуса в ръководството сега е, че новият ръководител на ДАНС е човек на старите фрагменти. Той си извършва задачата да не трансформира нищо. Неговите шефове си вършат срещи с Недялко Недялков и с Олег Петков, без дори да се крият, и изнасят цялата събрана информация към Борисов в Банкя. Недялко Недялков и Олег Петков са някогашни зам.-директори на ДАНС. И в този момент целят да ударят Асен Василев и държавното управление посредством Стамен Янев. В ДАНС за българското поданство дават отговор хора на Пеевски, назначени през Илко Желязков (колега по наказания на Делян Пеевски), и няма никаква кадрова смяна досега. Те са податели на анонимния сигнал до депутата от Движение за права и свободи Хамид Хамид, уточни информаторът на ФАКТИ .

По думите на източника ни, става дума за огромна интервенция за дестабилизация на държавното управление

По-рано през днешния ден стана ясно, че Специализираната прокуратура е образувала досъдебно произвеждане за проведена незаконна група, в която вероятно имат присъединяване длъжностни лица от Българската организация за вложения. Изискани са документи от Българската организация за вложения, Министерство на стопанската система, Министерство на правораздаването и Дирекция “Миграция” при Министерство на вътрешните работи.

На ДАНС е предоставено да извърши инспекция за всеки обособен случай на придобиване на българско поданство посредством вложения - така наречен “златни паспорти”. Нещо, което е комично по своята същина, тъй като когато някой самопроверява свои минали дейности, резултатът е предупреден и той не е в интерес на обществото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР