Зад почти всяка успешна влогърка в интернет, стои поне един

...
Зад почти всяка успешна влогърка в интернет, стои поне един
Коментари Харесай

Мъж провисна от корабче, за да направи снимка. Ето последвалото

Зад съвсем всяка сполучлива влогърка в интернет, стои най-малко един самоуверен мъж, който да й оказва помощ със фотоси и видеа, с цел да бъдат идеални.

Габриел Мартинез Ривера е на 24 години, роден в Пуерто Рико, а част от работата му е... да прави фотоси на 25-годишната му другарка Паола Гейбриъл.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ПАОЛА ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ И ПЪТЕШЕСТВИЯ

Последната им фотография провокира огромен интерес в обществените мрежи.

Във видеото горе вижте и удивителни фотоси, направени без фотошоп

По време на едно от следващите пътешествия на младите влюбени, те вземат решение, че би трябвало да създадат един паметен и неповторим кадър.

Голи фотоси заляха "Инстаграм " - това е новата мода

Двойката е на странствуване с малко корабче до Британските Вирджински острови. Там са дружно с другари, които вършат също фотографията, която впечатли хиляди.

За фотографията Паола влиза във водата, с цел да театралничи. Габриел от своя страна провисва от лодката, задържайки се с краката си за перилата на корабчето, с цел да улови съвършения кадър.

Да си рискуваш живота за... една фотография

Когато гаджето е "принудено " да прави съвършената фотография

Снимката, събрала над 52 хиляди лайкове, се появява първо в "Туитър ", където бързо стана известна измежду потребителите.

If you're not trying to be tangled up and hanging like this off a boat for me to have a great picture like this, I don't want you. pic.twitter.com/JmI3VTJCSd
— Bougie Banton (@_KingNeek) 7 август 2017 година
Паола споделя за Buzzfeed, че Габриел не е професионален фотограф, само че има много добър нюх за фотографията, по тази причина му се доверява за всичко.

"Ако не беше той, евентуално нямаше да имам толкоз красиви фотоси в "Инстаграм ". Добър е в това, което прави ", споделя още Паола.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР