Зад неспособността ни да изградим дълготрайна връзка се скрие особеност

...
Зад неспособността ни да изградим дълготрайна връзка се скрие особеност
Коментари Харесай

Защо не успяваме да изградим силна връзка според зодията си?

Зад неспособността ни да изградим дълготрайна връзка се скрие специфичност в характера ни, която се дефинира от нашата зодия.
Овен
Понякога Овенът не знае по кое време да спре. Това постоянно е причина за финансови и прочувствени проблеми в живота му. Гневът е главната спънка за Овена освен в любовта, само че и в живота.
Телец
Неспособността на Телеца да вижда нещата от позиция, друга от неговата, постоянно разстройва колегата му.
Близнаци 
Близнаците често излизат с хора, за които знаят, че не са подобаващи за тях, единствено с цел да избегнат възприятието за виновност, когато решат да ги изоставен.
Рак 
Раците могат да бъдат доста любвеобилни и отдадени сътрудници. Те постоянно прибягват до безмълвие, тъй като мислят, че по този начин сътрудникът им ще ги забележи. Но това е най-голямата им неточност.
Лъв
Не е загадка, че Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието. Те постоянно слагат себе си над сътрудниците си. Егоизмът им пречи да са щастливи.
Дева
Девите могат да бъдат доста сериозни към себе си и към другите. Често сътрудниците им не съумяват да одобряват тяхната неоправдателна страна. 
Везни
Сърцето на Везните постоянно желае това, което не може да има.  Дори да са удовлетворени от колегата си, някои от тях си задават въпроса: „ Мога ли да намеря някой по-добър? “. Но това постоянно им изиграва неприятна смешка.
 3 – те зодии, на които им следва РАЗДЯЛА през февруари 3 – те зодии, на които им следва РАЗДЯЛА през февруари
Раздялата е нещо извънредно тягостно и неприятно. Дори да не виждаме светлина в тунела, мисълта, че в живота ни ще надвисне смяна,...
Скорпион 
Амбициозният Скорпион придвижва фантазиите си в действителния си живот. И нормално връзките му завършват поради несъответствието с действителността.
Стрелец
Стрелецът цени честността и не се опасява да приказва непосредствено даже с колегата си. Поведението му от време на време е жестоко, изключително в случай че е сърдит. Този знак би трябвало да се научи по какъв начин да владее страстите си.
Козирог 
 3-те най-зли зодии, от които да се пазиш 3-те най-зли зодии, от които да се пазиш
В Зодиака има най-различни зодии – такива, които мислят положителното на всички към себе си и такива, които за жалост са зли по ду...
За Козирозите работата нормално е главен приоритет. Въпреки че това е отлично за финансовата непоклатимост на връзката, сътрудниците им постоянно ги напущат поради прекомерната им отдаденост към работата.
Водолей
Подобно на други въздушни знаци, Водолеите могат да бъдат непостоянни и неразбираеми в страстите си. Това е повода сътрудниците им да ги напущат.
Риби
Ако имат проблеми с колегата си, Рибите надали ще кажат нещо по въпроса. Това може да докара до възходящо възмущение, което в последна сметка ще се прояви в детонация на страстите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР