Зад нас са застанали над 600 хил. избиратели, които са

...
Зад нас са застанали над 600 хил. избиратели, които са
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Ще говорим с ГЕРБ по политики, едва когато мандатът дойде при ПП/ДБ

Зад нас са застанали над 600 хиляди гласоподаватели, които са споделили " ние не желаеме повече ръководство на ГЕРБ ", сподели активистката от " Продължаваме промяната ", сподели тя.

" Фокусът върху втория мандат още преди да е връчен първият е малко нехарактерен. Ние няма да бягаме от този въпрос. Когато вторият мандат пристигна при нас, ние ще продължим диалозите с ГЕРБ, само че по политики ", това съобщи Лена Бориславова от обединението " Продължаваме промяната - Демократична България " в предаването " 120 минути " по bTV, съобщи Епицентър. 

" Зад нас са застанали над 600 хиляди гласоподаватели, които са споделили " ние не желаеме повече ръководство на ГЕРБ ". Затова ние не можем да подкрепим първия мандат на ГЕРБ ", сподели още тя. 

" Осъзнаваме потребността от държавно управление и това, че няма по какъв начин сами да осъществяваме такова. Така, че диалозите с сътрудниците са разумна стъпка и ние би трябвало да намерим решение ", съобщи Бориславова. 

" Тонът на диалозите няма значение. Това, което би трябвало да гледаме, са резултатите. Първоначалните диалози разрешиха ние да отпушим процеса по желание на ръководител на Народно събрание. Фактът, че към този момент имаме това нещо, е крайният резултат, до който доведоха тези договаряния ", сподели тя. 

 

" Ние виждаме един апел от страна на ГЕРБ, че те желаят да имат самопризнание, да получат почитание, а в това време не престават с упреци за бюджет, който самите те са дали своят вот. Чуваме и някои други разнопосочни сигнали за " счупена страна ", което е мъчно да бъде окачествено като професионален звук за диалози ", разяснява Бориславова. 

 

Тя съобщи, че в Народното събрание би трябвало да се приказва за политики и за цели, а взаимните нападки не оказват помощ на никого. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР