Зад лъскавата фасада на Ергенът се крие глад и мизерия.

...
Зад лъскавата фасада на Ергенът се крие глад и мизерия.
Коментари Харесай

Животът в „Ергенът” е истински ад! Едно от момичетата не издържа и припадна

Зад лъскавата фасада на „ Ергенът ” се крие апетит и бедност. Това е животът на всички дами в имението в Гърция.

Източник от първа ръка разкрива, че животът на девойките по време на тези два месеца е бил ужасяващ. От продукцията ги хранели единствено с евтина храна, най-често зеле или ориз. По време на коктейлите пък им давали най-долнопробния алкохол.

Вследствие на всичко това едно от девойките се сринало по време на сезона и припаднало. Наложило се медицинският екип на шоуто да се намесва.

Участничките били подложени и на различен дискомфорт. Те спели по 7 девойки в стая. Банята и тоалетната пък за всички били общи, което значи, че не са живели в никакво имение, а в долнокачествен хотел.

Предните два сезона на „ Ергенът ”, които се снимаха в Турция, също предложиха неприятни условия, само че в Гърция бият върховете. Преди най-малко спяха по 4 в стая, а в този момент по цели 7, с цел да може продукцията да спести оптимално от разноските.

Освен всичко това разочарованието на множеството девойки от Александър Младенов било огромно. Много от тях в течение на сезона се молели да не получат роза. Те жадували да избягат от ужасните условия на живот там, а и осъзнали, че Алек не е никакъв съумял мъж и не е излизал на открито по-далеч от Анталия.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com                                             

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР