Зад камерата е Чад СтахелскиКадри от екшънаНовата жанрова тупалка “Джон

...
Зад камерата е Чад СтахелскиКадри от екшънаНовата жанрова тупалка “Джон
Коментари Харесай

Киану на кон в „Джон Уик 3“

Зад камерата е Чад Стахелски

 Кадри от екшъна Кадри от екшъна
Новата жанрова тупалка “Джон Уик 3 ” постепенно се насочва към екраните, а рекламната акция последователно включва на скорост с нови фотоси. Филмът маркира дълго чаканото завръщане на Киану Рийвс в облика на елегантно облечен наемен палач с усет към сухия комизъм и всеобщото принуждение. Този път Киану прави каскади на кон и си партнира с луксозната Хали Бери.

Рийвс съумя да рестартира мощно своята кариера в киното след няколко сполучливи плана, един от които бе точно първият “Джон Уик ”, последван от още по-успешно продължение. Филмът, в който персонажът на Киану се впуска в грандиозно възмездие против гангстерски клан, виновен за гибелта на неговото обичано куче, съумя да напипа пулса на милениал поколението, да отговори на упованията на предходната генерация Х и в последна сметка се трансформира в достоверно паметно заглавие. В центъра на целия триумф бе точно Киану Рийвс.

В “Джон Уик 2 ”, Рийвс отново играе ролята на именития наемен палач Джон Уик, чието пенсиониране е прекратено от някогашен сътрудник, който възнамерява да поеме надзор над сенчеста интернационална колегия на убийците. Обвързан от кръвна клетва да му помогне, Джон отпътува за Рим, където се изправя против едни от най-смъртоносните убийци в света.

Ето го и сюжета на идната трета част: “Джон Уик е в недружелюбност и бяга, в опит да избави живота си, заради две аргументи. Едната е, че е сложена сума от 14 милиона за главата му. Втората е ликвидиране на територията на веригата хотели “Континентал ”, което е срещу разпоредбите на мрежата от убийци. Джон е умъртвил един от членовете на “Високата маса ” и мениджърът на “Континентал ” Уинстън дава на Джон 60 минути преднина, преди неговото участие да бъде анулирано. Уик ще се опита да употребява структурата на мрежата, с цел да се избави, до момента в който проправя постлания си от трупове път през Ню Йорк. ”

Режисьор на “John Wick: Chapter 3 ” е Чад Стахелски ( ”Джон Уик ”), а сценарист е Дерек Колстед ( ”The Package ”, “Джон Уик ”). В функциите с изключение на Киану Рийвс и Хали Бери са още Лорънс Фишбърн, Иън Макшейн, Анджелика Хюстън, Марк Дакаскос, Ейша Кейт Дилън, Ланс Редик, Хироюки Санада, Джейсън Мантзукас и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР