Зад Гинка Върбакова стоят не само БСП, а и ПЕС

...
Зад Гинка Върбакова стоят не само БСП, а и ПЕС
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП и ПЕС стоят зад Гинка Върбакова

Зад Гинка Върбакова стоят освен Българска социалистическа партия, а и ПЕС – Моника Йосифова е създателят на атачмънта в прессъобщението от купувача на ЧЕЗ. Това сподели депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в декларация, прочетена от парламентарната естрада.
" Вече две седмици нагнетявате напрежение в обществото с истеричните си неистини, че държавното управление на ГЕРБ и персонално министър председателят Бойко Борисов стояли зад договорката сред ЧЕЗ и „ Инерком ", сподели Гъневски.
По думите му през вчерашния ден се е появила писмена диря, която ясно е посочила кой стои зад " Инерком ".
" Купувачът на активите на ЧЕЗ популяризира до медиите прессъобщение, чието наличие не е изключително забавно. Интересен е създателят на атачмънта, съдържащ въпросното прессъобщение. То е Моника Йосифова . Това са имената, с които стана известна актуалната брачна половинка на ръководителя на ПЕС и някогашен ръководител на Българска социалистическа партия Сергей Станишев . Една дребна техническа неточност ви издаде “, съобщи Гърневски.
" Сега стана ли ви ясно, уважаеми сътрудници, кои са гадовете?!? Вчера Корнелия и шайката ѝ ги търсиха на площад " Независимост ", а те се оказаха още веднъж на " Позитано ". По-цинични и по-нагли от всеки път ", сподели още той.
По думите му с " разкритието за клана Станишеви в сянката на " Инерком " обаче, не се изчерпват новините за връзката на Българска социалистическа партия и ЧЕЗ ".
" Стана ясно още, че по време на ръководството на Българска социалистическа партия с министър председател Орешарски, началник на отдел в ЧЕЗ е предложил двукратно на енергийния тогава министър Драгомир Стойнев, българското държавно управление да изкупи компанията назад. Защо това не е направено, единствено вие знаете ", добави Гърневски.
Според него Стойнев дължи на обществото отговор на въпроса по кое време е откровен - в този момент, когато се афишира за връщане на страната в ЕРП-тата или тогава, когато е имал опцията да го направи и е отказал. " Защото даже и лицемерието ви, приятели социалисти, би трябвало да има граници ", заключи депутатът от ГЕРБ.
Отговорът на Българска социалистическа партия пристигна точно от социалиста Драгомир Стойнев , който разгласи, че думите на Спас Гърневски са били подправени вести и добави, че " всеки народен представител би трябвало да се срами от изказвания като това ", а не да приветства сходни изявления. Той сподели още, че в Българска социалистическа партия няма политик, който да си разреши в името на персоналния си интерес да разрушава този на страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР