Зад гърба на Джони има огромен брой роли във филмите

...
Зад гърба на Джони има огромен брой роли във филмите
Коментари Харесай

Плешивият порноактьор от Brazzers засне уникално ВИДЕО за живота си

Зад гърба на Джони има голям брой функции във филмите за възрастни, освен това американецът не един път е ставал воин и на мемета.

Но малко на брой знаят какъв в действителност е той в действителния живот.

Затова Синс снима клип за своя канал в Ютуб, където отговори на въпроси на почитатели и сподели по какъв начин протича един негов елементарен ден.

Както споделя самият артист, съвсем по този начин, както и на останалите хора. Той се разсънва с тревога, а по-късно обича още няколко минути да се повъргаля в леглото, където при него идват да се гушкат неговите две обичани кученца.


След това той посещава банята, застила си леглото и се облича. Нещо, което в никакъв случай не може да се види в неговите филми. Утрото не минава без закуска и чаша ароматно кафе. По думите на артиста, той постоянно закусва, като не е доста значимо какво тъкмо.

При това той се старае да се храни единствено със здравословни храни и повече зеленчуци. Що се отнася до името на актьора, там има дребна специфичност. Той харесва същинското си име, само че въпреки всичко прякорът му харесва повече. Синс избира кое да употребява според от мястото и събеседника.

"Това зависи от индивида, с който беседвам. Хората от порноиндустрията или от близкото ми обграждане ме знаят като Джони... Но за персоналния живот, за нещата отвън порното аз употребявам същинското си име Стийв. Като цяло избирам Джони, то повече ми отива ", счита Джони Синс.


Джони споделя още, че в порноиндустрията той се е присъединил на 26-годишна възраст, сменяйки няколко специалности. С компликациите в живота той се сблъсква, когато е единствено на 14 година, започвайки да разнася вестници.

Актьорът приказва много непретенциозно за себе си, макар своята известност, не счита, че има някакви гении в други сфери, с изключение на неговата съществена.

"Преди порното, където попаднах на 26 години, аз работих много. От 14-годишен започнах да разпространявам вестници. Последната служба, която заемах, преди промишлеността, бе общак на градеж. Там ми се постановяваше да работя ужасно доста за доста малко пари, доста се изморявах... Не мисля, че имам някакви гении, с изключение на тези, които вие към този момент сте видели. Аз съм добър в доста неща, само че не съм доста надарен ", споделя Синс.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР