Забягналата шефка на ЦИК, която е заместник-председателка на една от

...
Забягналата шефка на ЦИК, която е заместник-председателка на една от
Коментари Харесай

Делян Пеевски за указанията на ЦИК да се откаже от ДПС: Незаконно решение

„ Забягналата шефка на ЦИК, която е заместник-председателка на една от партиите, които вземат участие в обединението с деребеите, се върна. Това е безусловно нелегално решение. Виждат се ползите им. Не го одобряваме. Ще има „ Движение за права и свободи – Ново начало “.

Така Делян Пеевски разяснява вчерашното решение на ЦИК да изпрати инструкции на двете обединения с Движение за права и свободи да потвърдят, че партия Движение за права и свободи не е част от тях. Причината е, че Движение за права и свободи е подадена като участник в две обединения – и на Пеевски, и на Джевдет Чакъров, което е в прорез с Изборния кодекс.

„ Няма по какъв начин да спрат новото начало. Влагат големи старания и средства. Незаконната коалиция я видяхте – единият участник не си е взел решение за присъединяване, в другата има участващи членове на ЦИК. Лично председателката на ЦИК е ангажирана посредством присъединяване на неин доста непосредствен. Има забавна връзка с Франция “, сподели Пеевски, а след това удостовери, че става въпрос за някогашен боен министър, само че не изясни какво има поради.

„ За мен ЦИК е опорочена. Вижда се, че работи за деребеите и за непознати ползи, не български. Нека да изчакаме и днешния ден “, сподели още той за комисията.

Пеевски не има намерение да се откаже от имунитета си. Вчера от „ Да, България “ настояха и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов да му го изиска поради сигнали за рекет от банкера Цветан Василев. „ Техният основен прокурор. Цветан Василев е сътрудник на Русия, който се укрива в Сърбия под протекцията на Москва. Русия прави всичко, с цел да превземе България. Гледам, че сътрудниците умерено одобряват нещата по какъв начин ще бъде конфигуриран президент в президентска република и по-късно ще стане ужасно в България, само че аз ще го спра това “, сподели той.

„ Ще показва доказателства, че нямам задължения към нито една банка. Една стотинка не дължа на банки, това са неистини. Който успее да извади моя компания или мой дълг към банка, незабавно ще кажа, че си давам имунитета. Но това никой не може да го направи. Колкото и да им е мъчително, никой не може да извади нищо за Пеевски. Нищо, нищо, нищо “, сподели още той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР