"Забравил съм как изглежда и колко е красива Райна!"Това признава

...
"Забравил съм как изглежда и колко е красива Райна!"Това признава
Коментари Харесай

Коцето:Забравих колко е красива Райна

"Забравил съм по какъв начин наподобява и какъв брой е красива Райна! "Това признава Константин пред влогъра Алпер Чочев. Коцето си напомня отминалите години на музикалната му кариера, която включва освен дуетите с Райна, само че и любовните им връзки. "Сега чувството ми е единствено за жена ми, само че огромна обич бяхме с Райна ", добавя още Коцето. Макар от раздялата му с гласовитата македонка да са отминали повече от 10 години и всеки да е поел по своя път, Константин не крие, че с Райна са имали прелестни моменти и прекарвания. Певецът към момента си спомня началото на връзката им.

"Райна бяга от тях, аз я очаквам под прозореца. Ходим в София на дискотека, връщам я рано сутринта в Сандански, преди да се разсънят техните, и след това се прибирах в София ", тези луди години напомня изпълнителят на безконечната балада "Черна роза ".Любовната сага сред Райна и Константин, станали известни като "пилетата на попфолка ", трае малко над шест години. Клюките към връзките им не стопират и от самото начало на Коцето му преписват изневери. Огромният интерес към връзката, клюките и сплетните по техен адрес довели връзката им до предстоящ край.

В прочувствената си изповед Константин признава, че през последните години е почнал да редуцира участията си и поема не повече от 9-10 в месеца. Доскоро той не се стопира и постоянно отсъства от вкъщи. Разкрива, че му тежи, че не е съумял да бъде до жена и децата си, с цел да ги вижда по какъв начин порастват. "Сега изсвирвам Моцарт. В момента съм се захванал с нелекото предизвикателство да науча соната 545 ", споделя Константин, представен от „ България през днешния ден “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР