Забравете за принцесите от приказките: днес всички можем да сме

...
Забравете за принцесите от приказките: днес всички можем да сме
Коментари Харесай

Световни и БГ звезди, станали жертви на кофти пластична хирургия!

Забравете за принцесите от приказките: през днешния ден всички можем да сме „ най-красиви на света “ с помощта на безкрайните благоприятни условия, които ни предлага пластичната хирургия… Е, или най-малко по този начин е на доктрина. На процедура се оказва, че играта на „ клъцни, срежи “ от време на време може да утежни външния ни тип, вместо да го усъвършенства. Само попитайте тези пет български и международни звезди, които са си изпатили от кофти процедури:

Рене Зелуегър

Помните ли „ Дневникът на Бриджит Джоунс “? Актрисата Рене Зелуегър се прочу със своето чаровно лъчение, бадемови очи и объл овал на лицето. За страдание, преди няколко години тя се подложи на серия интервенции, целящи да създадат очите ѝ по-големи, а чертите – по-стройни. Вместо да и дадат образа на Барби обаче, процедурите направиха лицето ѝ безлично и съвсем неразпознаваемо… Което е доказателство, че от време на време „ несъвършените “ ни качества са тъкмо тези, които ни придават сексапил и харизма!

Виж още: Дупета на кг: Мис България 2018 сподели женско царство и секси задни елементи

Донатела Версаче

Тонове ботокс и филър за устни, платинено руса коса, неестествен загар и наситено черен грим… не, не описваме българска чалга певица, а паметната дизайнерка Донатела Версаче. Но хей: въпреки да не сме почитатели на визията ѝ, би трябвало най-малко да ѝ признаем професионалния хъс и триумф!

Виж още: Николета Лозанова хвана в крачка Даниел Петканов: Плеймейтката се подигра с Лудия Репортер 

Ариана Гранде

„ Всяко нещо с мярка “ е сентенция, в която Ариана Гранде очевидно не има вяра. Известен факт е, че певицата наподобява изцяло друго спрямо началото на кариерата си (като да вземем за пример присъединяване ѝ в шоуто Victorious през 2010), с помощта на великодушната приложимост на пластична хирургия. И въпреки Ари да е красива както преди, по този начин и в този момент, броят на пластичните ѝ интервенции почва да става стеснителен. Тази година звездата разгневи мнозина откакто си направи „ лисичи лифтинг “ на веждите – процедура, която издължи овала на очите ѝ и им придаде източно-азиатски тип. В композиция с на любовта на звездата към изкуствения загар, почитатели си задават въпроса: за какво тя се пробва да наподобява все едно, че не е от европеиден генезис?

Виж още: Тампони, зърна, кофти Photoshop: БГ инфлуенсърите, които сгафиха съществено това лято

Мария

Има и български звезди, прекалили с пластичната хирургия. През последното десетилетие, поп-фолк певицата Мария стана нарицателно за несъразмерната приложимост на хиалурон: да искаш по-пълни устни е ОК, само че линията сред Анджелина Джоли и Доналд Дък е тънка…

Зак Ефрон

От излизането на „ Училищен мюзикъл “ през 2006 до момента, Зак Ефрон има славата на същински разбивач на женски сърца. С напредването на годините артистът обаче наподобява се е тормозил, че ще загуби чара си, защото през 2020 инжектира лицето си с великодушна доза ботокс и филър. Зак отхвърли клюките, че се е подложил на пластична интервенция и съобщи, че се е паднал неприятно и наранил челюстта си. В резултат дъвкателните му мускули станали по-силни и се уголемили. За страдание, резултатът бе по-скоро неудачен и интернет бе залят от мемета, сравняващи артиста с Донатела Версаче и даже Шрек… Ауч!

Изображение: https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/, https://www.instagram.com/arianagrande, Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР