Забравете всичко, което сте мислили за сгъваемите телефони като неудобни

...
Забравете всичко, което сте мислили за сгъваемите телефони като неудобни
Коментари Харесай

231 грама елегантност: HONOR Magic V2 предефинира сгъваемите смартфони!

Забравете всичко, което сте мислили за сгъваемите телефони като неуместни и обемни. HONOR Magic V2 е тук с задачата да промени мнението ви и да потвърди, че авангардните нововъведения могат да бъдат елегантни без изпитание. В това сгъваемо устройство реформаторски технологии се съчетават безпроблемно с изтънчен дизайн. Тромавите сгъваеми устройства към този момент са част от предишното. Този смарт телефон изцяло предефинира упованията — първенец в леката категория по жанр и създание!

HONOR Magic V2 не е следващият, отегчителен смарт телефон на пазара. Нашите инженери работиха неуморно две години, с цел да основат устройство, което се откроява като достоверен обект на софтуерна хубост. От пантата с съвсем невидима дипла до първокласните материали, Magic V2 излъчва елегантна модерност и се декларира като освен това от смарт телефон — това е трансформативно устройство, готово да издигне вашето мобилно преживяване както с функционалност, по този начин и с нюх.

Показатели като " 231 грама " и " 9.9 мм дебелина " в началото звучат нереално, само че същинската магия се крие в това какво значат на процедура в всекидневието ви. Когато държите HONOR Magic V2, неговата изключителна лекост (231 грама) прави незабавно усещане. Теглото на този сгъваем смарт телефон без изпитание се конкурира даже с някои от най-тънките и известни несгъваеми смарт телефони на пазара. С дебелина от единствено 9,9 мм в сгънато положение, тънкият му профил е характерен, а чувството при допиране е ефирно, освежаващо и изискано.

Материалите имат значение и HONOR знае това. Титаниевата сплав от аерокосмически клас, употребена в направата на пантата, не е единствено за издръжливост; тя подсигурява, че устойчивостта не е за сметка на първокласното чувство. Пантата е приключена с елегантно покритие и способства за цялостния олекотен дизайн на Magic V2. Но не бъркайте елегантността с чупливост или тактичност — този смарт телефон е основан да устоя на ежедневни завършения, а не просто да наподобява като красиво бижу.

Дизайнът приказва самичък за себе си. Изборът на цветове и покрития надвишава простата функционалност. Те са късмет да внесете характерността си в определената от вас технология. HONOR Magic V2 е еквивалентът на съвършено ушит костюм — той въплъщава впечатляваща функционалност с изтънчена хармония.

Нека бъдем практични: с този дизайн можете да плъзнете смарт телефона в най-малката ви чантичка за елегантни вечери, необременени от обемисти чанти. Край на неуместното жонглиране сред кафе и телефон в кафенето. Лекият профил на HONOR Magic V2 отстрани досадата от тежкото устройство, до момента в който първокласните му материали значат продължителност и надеждност.

HONOR знае, че красиво проектираното сгъваемо устройство не си коства, в случай че не дава ужасно потребителско преживяване. В основата на Magic V2 е революционната панта. Тествана да издържи на над 400 000 сгъвания, тя предлага успокоение на тези, които се двоумят по отношение на дълготрайната устойчивост на устройството. Реалността е, че телефоните са неразделна част от живота ни и надеждността е от изключително значение. Благодарение на прецизната направа, гънката на екрана е де факто незабележима и ви разрешава да се наслаждавате на огромния, разгънат екран без образно провокиращ прорез. 

Двата екрана дават още едно равнище на еластичност. Външният екран се оправя с бързи задания и потребности в придвижване с лекотата на несгъваем смарт телефон. Когато жадувате за завладяващо преживяване без разпръскване, разгънатият екран, сходен на таблет, е тук, с цел да ви служи. Независимо дали гледате касови филми, редактирате креативен творби или се наслаждавате на отморяваща гейминг сесия, огромният екран дава шир, без да се усеща обемен. Щателните инженери на HONOR проектираха Magic V2 по този начин, че преходът сред разгънатия и външния екран да бъде подсъзнателен и безпроблемен.

HONOR Magic V2 не е основан просто, с цел да притегля погледи, а да бъде надеждно устройство за работа. Основата за това се крие в великодушната 5000 mAh двуклетъчна силициево-въглеродна батерия, съчетана със светкавичната скорост на 66-ватовото бързо зареждане. Какво значи това? Представете си, че сте през целия ден на открито и в придвижване — снимате, сърфирате в обществените медии, преглеждате мейли — всичко това без никаква паника за зареждане или потребност от зареждане. Дори когато се наложи да презаредите, бързото зареждане ви връща в действието с минимално закъснение. 

Отвъд индикаторите за продуктивност, HONOR Magic V2 трансформира настройките за това по какъв начин би трябвало да се усеща един сгъваем смарт телефон. Magic V2 е лек, мощен, благонадежден и същинска приятност за потребление. Изисканият темперамент на това устройство допуска, че сгъваемите устройства към този момент не са единствено за върли почитатели на най-новите технологии. Този смарт телефон съчетава първокласна направа и ежедневна деловитост — доста повече от следващата джаджа.

Идеалният консуматор на този смарт телефон прави оценка както естетиката, по този начин и функционалността, тъй като те не се изключват взаимно. Ако жадувате за тръпката от авангардно устройство, като в същото време оценявате изчистения, минималистичен дизайн, HONOR Magic V2 е тук и изисква вашето внимание. Той е нещо доста повече от лист със спецификации. Magic V2 въплъщава изтънчения усет, прибавен към високите технологии — взор в бъдещето, където мощните технологии се преплитат безпроблемно със хубостта и естетиката.

Искате ли да откриете повече за функционалностите, цветовите варианти и преживяването, което предлага HONOR Magic V2? Посетете формалния уеб страница на HONOR, с цел да разгледате HONOR Magic V2 по-отблизо.

(в материала има продуктово позициониране)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР