Забравете да си оттеглим кандидата. Ние на ПП няма да

...
Забравете да си оттеглим кандидата. Ние на ПП няма да
Коментари Харесай

Тома Биков към „Промяната“: Приключи времето, когато хората ви мислеха за млади, вече ви мислят за глупави

„ Забравете да си оттеглим претендента. Ние на Политическа партия няма да дадем никаква отстъпка оттук насетне. Приключи хубавото време, в което ви мислеха за млади, към този момент ви мислят за глупави “, съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков в отговор на Искрен Митев от Политическа партия.

По думите на Митев не било казус втората политическа мощ да излъчи ръководител на Народното събрание и даде за образец 2013 година, когато коалиция имаше сред Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, с негласната поддръжка на „ Атака “ и министър председател Пламен Орешарски. Тогава бе определен Михаил Миков вместо Цецка Цачева, която беше излъчена от първата политическа мощ тогава ГЕРБ.

„ В своята обичайната доверчивост изрече и това за 2013 година и ще му напомня по какъв начин завърши оня опит – с банкрут на банка и 6 милиарда лв. дълг, с неуспех на тази партия, която излъчи този председалел и стигна през днешния ден до 9% “, сподели още Биков, визирайки Българска социалистическа партия.

Депутатът от ГЕРБ-СДС бе безапелационен, че нямат никакво желание да вървят след Политическа партия, тъй като даже и хората не го вършат, тъй като изгубиха 130 хиляди гласа.

„ Нямате никакво право да ни съветвате какво да вършим, не ви желаеме препоръките, не ви желаеме нищо. Не желаеме поддръжка от вас. Това, което се опитваме да кажем на другите партии, които стоят и мълчат, тъй като не знаят какво да кажат. Този парламент още в първия си ден е спънат, дано да отиваме на избори още на 15 януари, бюджет може да се одобри през март, което ще ни излезе доста скъпо “, сподели Биков.

Той добави, че не може по едно и също време да се обявяваш за съпротива, а да искаш да имаш началник на Народното събрание.

„ Или имаш ръководител на Народното събрание и тръгваш да правиш болшинство, или си опозицията и не участваш в ръководството. Никой не желае да сте в ръководството, даже много проблеми биха се икономисали без вас. Не ни съветвайте, нямаме потребност от вашия ум, видяхме какво направихте. Няма да отстъпим по никакъв метод на този рекет, направихте хората на маймуни “, съобщи остро Биков и прикани сътрудниците от Демократична България да излязат и да кажат мнението си, да спрат да се опасяват и да се крият по ъглите.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР