Забранява се страната ни да изнася нефт и нефтопродукти с

...
Забранява се страната ни да изнася нефт и нефтопродукти с
Коментари Харесай

Държавата ще може да поеме контрола над “Лукойл Нефтохим”


Забранява се страната ни да изнася петрол и нефтопродукти с генезис Русия, а при нужда страната ще може да поеме контрола над " Лукойл Нефтохим-Бургас ". Това одобриха депутатите дефинитивно през днешния ден на второ четене.

Забраната за експорт на съветски петрол бе по предложение на, а по концепция на “ ” се сътвори позицията " необикновен търговски шеф ".

На този пост ще се назначава някой случай, че има заплаха за националната сигурност на страната. Така ще може в рафинерията да се работи от името на държавното управление и да се пазят " държавните ползи ".

Законът да не изнасяме артикули от съветски петрол бе признат консенсусно в зала, дебатите обаче се изостриха към текста страната да може да поеме надзор над българската " Лукойл Нефтохим ".

“Разбирам за какво от някогашната социалистическа партия са наранени. Вероятно, тъй като загатнах, че осем месеца техният министър на стопанската система изнасяше и продаваше оръжие за Украйна. Ако толкоз доста са възмутени дано да седнат най-отзад при някогашния си, в случай че може да се каже съпартиец Божанков. Те са почтени негови съпартийци безразборници ”, сподели от “ ”.

“Тук стенографите се чудят по какъв начин да запишат думата " безразборници ". Тая дума от кое място я измислихте и с кой мозък я измислихте, господин Ганев. Бивша социалистическа партия, записана по надлежния ред ”, сподели Георги Свиленски от.

“Вие виждам, че сте обезпокоени единствено за съветските ползи, а явно и за пресичане на кранчето на финансиране към някои партии ”, съобщи от “ ”.

“Вие в случай че продължите с груповото изложение на сходни квалификации днешното съвещание ще бъде отдадено освен на това, че сме петък 13-ти, само че и сме и в назадничав Меркурий и усещанията са комплицирани ”, сподели ръководителят на 48-ото Народно заседание Росен Желязков.

В последна сметка пристрастеностите стихнаха, а предложенията бяха признати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР