Забранява се разполагането на маси и консумацията на място на

...
Забранява се разполагането на маси и консумацията на място на
Коментари Харесай

Коледните базари в София - без открити сцени и консумация на място

Забранява се разполагането на маси и потреблението на място на територията на откритите Коледните базари в София. Забранява се и слагането на открити подиуми с осъществяване на културна стратегия. Това реши на свое съвещание Софийският действен щаб.

Функционирането на базарите ще е позволено при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Организаторите на Коледните базари би трябвало да обезпечат защита за съблюдаване на наложителните ограничения, като не се позволява скупчване на повече хора и се въвежда еднопосочност на придвижването. Трябва също по този начин да бъдат обезпечени и обособени един от различен вход и излаз.

На територията на базарите е наложително носенето на защитни маски от търговците и посетителите.

В София ще има три Коледни базара – в пространството на Градската градина, в парка на НДК и на площад " Славейков ". При определяне на нарушавания и неспазване на въведените противоепидемични ограничения, пазарите ще бъдат затваряни.

В началото на идната седмица Софийският действен щаб ще вземе решение за образованието в учебните заведения. До 27 ноември учениците от 6 до 12 клас се образоват отдалечено, а учениците от начален стадий на обучение и 5 клас се образоват присъствено. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР