Забранете този морален позор „София прайд“!С този призив председателят на

...
Забранете този морален позор „София прайд“!С този призив председателят на
Коментари Харесай

ВМРО към Фандъкова и СОС за гей парада: Това ли са Ви ценностите? Не, благодарим!

Забранете този честен срам „ София прайд “!

С този апел ръководителят на групата общински съветници от Вътрешна македонска революционна организация в София Карлос Контрера се обърна в публична декларация към кмета Йорданка Фандъкова и Столичния общински съвет. Зад документа застават и останалите съветници на Организацията в Столична община – Владимир Митов, Михаил Петров и Димитър Антов, оповестяват от пресцентъра на партията.

Това ли ще завещаем ние на децата си? Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ или ще се претопим в блатото на новото съвременно, което отхвърля граници, народи, езици? Новото „ съвременно “, което в своя нападателен розов демократизъм желае да заличи всичко остаряло, в това число моралния и етичен кодекс на българина, питат представителите на Вътрешна македонска революционна организация.

Поводът за декларацията е следващият позволен от Столична община гей церемониал на 18 юни тази година. Това е 15-ото подред издание на пошлото шествие, което общинарите разрешават, до момента в който не разрешават надалеч по-безобидни и исторически издържани събития като Луковмарш, обосновават се Контрера и сътрудниците му.

И стига с тази мантра, че става дума за нечии права. Всеки самичък избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем намерено – този прайд се случва и продуцира от НПО-та с неразбираемо непознато, външно финансиране с дейното съучастничество на няколко посолства.

В извънредно острото послание към Фандъкова и СОС съветниците на Вътрешна македонска революционна организация натъртват най-много на това, че се позволяват сходни извращения, които ловко се употребяват за промиване на мозъка на подрастващите. Войводите дават за образец и следващата „ безобидна “ брошура, популяризирана гратис преди прайда - с провокативното име „ Юлиан е нимфа “. Да не пропуснем и различен много стеснителен детайл от гей парада тази година, а точно, че на него ще има и специфична детска сцена.

Само ще вметна, че от повече от 2 година вършиме всичко допустимо Програмата за подкрепяне на родителите на новородени деца в София да не се одобри – тъй като нямало пари. Но пък да се дават след парадиращите със половата и менталната си ориентировка може, въпреки всичко са по-важни от това да се раждат български деца във времена на демографска рецесия, възмущава се Контрера, подсилен и от Митов, Петров и Антов, като обръща внимание на големия финансов запас, който ще погълне защитата на парада.

И това ще коства стотици хиляди левове на българския поданик – макар че не желае сходен церемониал, той ще би трябвало и да си го заплати.

Прилагаме цялостния текст на декларацията:

Уважаема госпожо кмет,

Уважаеми господин ръководител,

Уважаеми общински съветници,

На 18 юни 2022 година за 15-и път по улиците на София още веднъж ще премине срамното шествие на ЛГБТИК+ общността (лесбийки, гей, бисексуални, транс, интерсекс, куиър хора…. и последният да затвори врата) или както хората си го назовават „ гей церемониал “.

Преди две седмици чествахме празника на Светите братя Кирил и Методий и българската книжовност. Тази книжовност, която ни обособи и издигна като народ. Тази традиция, която ни резервира през вековете и ни направи горди, че и ний сме дали нещо на света. А тези новите, наложените „ обичаи “, като Хелоуин или гей паради, с какво ще допринесат на българската нация? Това ли ще завещаем ние на децата си? Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ или ще се претопим в блатото на новото съвременно, което отхвърля граници, народи, езици? Новото „ съвременно “, което в своя нападателен розов демократизъм желае да заличи всичко остаряло, в това число моралния и етичен кодекс на българина.

Не ставаме ли всякога очевидци на това по какъв начин се въвличат деца на това шествие, макар експлицитната законова възбрана за това? Не цели ли това шарено пъчене да примами точно нашите деца да станат част от общността им, тъй като е съвременна? Не мога да не загатна и една детска книга, която напълно скоро (случайно несъмнено тъкмо преди шествието) се появи на книжния пазар - „ Юлиан е нимфа “. Надали има потребност да я проучваме, заглавието ѝ е задоволително да покаже на каква тема е. По-интересното е друго, че книгата е безвъзмездна и на искащите се изпраща единствено при възнаграждение на куриерска такса. Целта е ясна - да доближи до колкото се може повече деца и да ги оплете в мрежите на „ особеното “ и „ модерното “.

Защо по този начин и не се вършат проучвания на публичното мнение – „ за “ или „ срещу “ провеждането на гей церемониал са хората в София? Много простичко, отговорът няма да им хареса – едно такова допитване от 2015 година сочи, че 77% от българите не поддържат провеждането на това скверно събитие – обществена проява на хомосексуализъм, шествия с писък за признание на 99 пола, гей бракове. Това ли са Ви полезностите? Не, благодаря!

И стига с тази мантра, че става дума за нечии права. Всеки самичък избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем намерено – този прайд се случва и продуцира от НПО-та с неразбираемо непознато, външно финансиране с дейното съучастничество на няколко посолства. Достатъчно е да се вгледаме в фотографията, на която подкрепящите политически лица се подсмихват, че отново ще ни натресат това шествие.

Пак скрита под опорката за конституционно право на манифестации и митинги Столична община съгласува осъществяване на шествие на комунистическите поклонници на 9 май. А конституционното право на участниците в Луковмарш? Г-жо кмет, през месец февруари забранихте провеждането на Луковмарш, употребявайки пандемията и предписанията на Министерство на вътрешните работи като опрощение. Тогава под предтекст, че спазвате противоепидемиологичните ограничения и защитавате публичния ред не допуснахте провеждането на Луковмарш. Предходната 2021 година направихте същото, само че тогава даже Административният съд анулира заповедта Ви като незаконосъобразна. За следващ път се оказва, че гражданските права не са за всички. А единствено за тези, които славят новият неолиберален ред.

За повторно тази година Ви призоваваме да възбраните и това шествие на позора. Съгласявате се с подписа си то да се случи макар недоволството на болшинството жители. Пак ще пандизите целия център, Министерство на вътрешните работи ще докара полиция и жандармерия от цялата страна, с цел да пазят по този начин значимия пърформанс на хомосексуализма. В същото време възпоминателно шествие за един български военачалник не може. И това ще коства стотици хиляди левове на българския поданик – макар че не желае сходен церемониал, той ще би трябвало и да си го заплати. Само ще вметна, че от повече от 2 година вършиме всичко допустимо Програмата за подкрепяне на родителите на новородени деца в София да не се одобри – тъй като нямало пари. Но пък да се дават след парадиращите със половата и менталната си ориентировка може, въпреки всичко са по-важни от това да се раждат български деца във времена на демографска рецесия.

Групата „ Патриоти за София “ показва безапелационна позиция, че това мероприятие – София прайд, би трябвало да се забрани. София прайд не трябва да бъде допускан! Това е нездравословно и аморално събитие, което коства стотици хиляди левове на българските данъкоплатци. В тези тежки моменти за България е освен неверно да се харчат пари за нелепости, а напряко незаконно!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР