Забраненото шоу на Рачков е на път да се превърне

...
Забраненото шоу на Рачков е на път да се превърне
Коментари Харесай

Маги Халваджиян набута снаха си при Рачков

„ Забраненото шоу на Рачков ” е на път да се трансформира в клонинг на шоуто „ Като две капки вода ” в ефира на Нова телевизия.

Освен че водещият е взет оттова, а артистът – Рафи Бохосян, е повторен победител в надпреварата за имитатори, в този момент в неделното предаване ще танцува и балет „ Фънки мънкис ”, който украсява и всички останали продукции на Маги Халваджиян. Шефка на танцьорките, както е известно, е снахата на продуцента – Александра Енева.

Димитър Рачков се завръща в ефира на Нова от 12 септември. Същата дата е определена от съперниците от Би Ти Ви за старт на музикалното шоу „ Гласът на България ”. Тази есен в него ще работят две от обичаните до неотдавна лица на продуцента на Рачков – Маги Халваджиян. Това са Любо Киров, който години наред бе наставник в конкурентното на „ Гласът ” шоу „ Х Фактор ”, и Дара, чиято кариера потегли от „ Х Фактор ”. Младата певица бе на косъм от успеха там, а по-късно – и в „ Капките ”. От септември обаче тя и Любо ще са в директна конкуренция с Рачков и Маги Халваджиян. За да се оправи с казуса с битката за фенове, продуцентът очевидно счита, че на неделното шоу му би трябвало малко съблазън в лицето на няколко танцьорки. И незабавно е уредил балета на снаха си Александра с следващия тв ангажимент в Нова. Това разумно значи спомагателни доходи в касичка на хореографката.

Докато се изявяват при Рачков , балерините ще работят и в другото предаване на Халваджиян през есенния тв сезон – „ Маскираният артист ”. За него към този момент от малкия екран са съобщили само, че се завръща на екран през септември, само че не са прецизирали датата на старта му. Най-вероятно чакат да видят цялата програмна скица на съперниците си от Би Ти Ви, с цел да решат на гърба на кое от предаванията там ще сложат своето най-скъпо шоу. Каквото и да се реши, едно е несъмнено – че в „ Маскираният артист ”, както и в „ Забраненото шоу на Рачков ”, ще танцуват девойките на Александра Енева. Подобна плътна претовареност се случва за първи път в историята на балет „ Фънки Мънкис ”. Досега той е бил зает единствено с по едно предаване на сезон. Сега към този момент ще работи повече, като надлежно се чака да взима двойни възнаграждения от малкия екран. Ако обаче това помогне на рейтинга на продукциите, разноските на Нова ще бъдат изцяло оправдани.

Както „ Уикенд ” преди време писа, „ Забраненото шоу на Рачков ” се радва на добра публика, която обаче все пак не подхожда на парите, които се харчат за предаването. В края на пролетта даже се обмисляше да бъде свалено от ефир. В последна сметка се реши, че шоуто остава най-малко още един сезон, само че форматът ще бъде модифициран. Голяма част от сценаристите бяха заменени, отсега нататък ще се залага на доста повече смехории, с изключение на балетът е планувано и друго изобретение – „ Лудата стая за скечове ”. Как всичко това ще се отрази на рейтинга, занапред ще стане ясно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР