Забранен, но не забравен.“ Това е мотото, което са избрали

...
Забранен, но не забравен.“ Това е мотото, което са избрали
Коментари Харесай

„Луковмарш“: Забранен, но не забравен на 17 февруари в столицата

„ Забранен, само че не пропуснат. “

Това е мотото, което са избрали от Българския народен съюз /БНС/ за тазгодишния „ Луковмарш “

„ Това са думите, които въплъщават организирането и провеждането на марша през последното десетилетие. Десетилетие, в което се превърнахме в бодил в очите освен на ръководещите нашата Родина, само че и на международния политически “елит ”. Години, в които либерали, комунисти, НПО-та, посолства и даже страни участващи в дейни военни спорове, пропяха в един глас единствено и единствено да не се организира едно шествие в памет на един свиреп погубен от комунистически терористи, заслужил български воин “ , показаха още от БНС. 

„ Но не съумяха, тъй като загатна за военачалник Христо Луков живее в сърцата на българската национална юноша. Така макар възбраните и репресиите на държавните институции и либерално-комунистическия писък, всяка година по улиците на София националната юноша марширува в чест на Генерала. “

От БНС оповестиха, че имат няколко извоювани каузи против Столичната община през тази година. Те са точно за провеждането на марша и по тази причина че няма законови аргументи той да не се състои. 

Тази година „ Луковмарш “ ще се организира на 17 февруари от 17:00 часа , като той ще тръгне от пилоните на НДК. Организаторите приканиха за наличие, с цел да бъде отдадена респект на военачалник Христо Луков и да се покаже, че името му може и да е неразрешено, само че не е забравено. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР