Забраната за пушене на марихуана по улиците на квартала на

...
Забраната за пушене на марихуана по улиците на квартала на
Коментари Харесай

Новата кметица на Амстердам с революция - забрани да се пуши трева в квартала на червените фенери

Забраната за пушене на марихуана по улиците на квартала на алените фенери в Амстердам и като цяло в центъра влезе в действие през вчерашния ден. Toва е част от напъните на първата жена кмет на града да почисти региона.

Табели бяха сложени в крайбрежния квартал, прочут със своите обществени домове, секс клубове и кафенета с канабис - кофишопове, които притеглят милиони туристи годишно, само че са стеснение за жителите.

Хората, хванати да нарушават възбраната, в този момент рискуват санкция от 100 евро.

Кметът на града Фемке Халсема даде обещание да усъвършенства изискванията за секс служащите и да понижи престъпността и несъразмерната приложимост на опиати и алкохол.

Водят се полемики за пренасяне на секс и наркотуризма отвън центъра на града, само че има опозиция от страна на жителите тук-там, които са препоръчани като други възможности.

Остава позволено да се пуши вътре и на терасите на кафенетата, продаващи марихуана и хашиш в квартала и други елементи на града.

Личната приложимост на дребни количества марихуана се толерира от управляващите в Нидерландия от дълго време и страната е желана дестинация.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР