Забраната на пътуванията до Китай и до други страни от

...
Забраната на пътуванията до Китай и до други страни от
Коментари Харесай

Коронавирусът ще забави пускането на новите модели iPhone

Забраната на пътуванията до Китай и до други страни от района идва тъкмо сега, в който инженерите на Apple се насочват към страната, с цел да вкарат индустриалните линии на за серийната продукция на новите модели iPhone, съобщи Reuters, базирайки се на някогашни източници от софтуерния колос.

Това значи, че по всяка възможност епидемията от ковид и опитите на управляващите да спрат разпространяването му ще доведат до закъснение на лансирането на новите модели на компанията. " Вероятно сега има една настояща индустриална линия, на която опитват с интервенциите ", показва един от източниците на изданието.
 Apple изгуби $34 милиарда от капитализацията си поради ковид
Apple изгуби $34 милиарда от капитализацията си поради ковид

Акциите на компанията поевтиняха с 2,6%

" Дали инженерите на компанията към този момент са във Foxconn? ", пита различен. " Ако са, евентуално въпреки всичко има някакъв напредък. Но в случай че не са и са попаднали под карантина, това е доста неприятна вест за компанията. "

Именно Foxconn е компанията, която стартира с производството на новите модели iPhone, защото линиите ѝ са най-технологично напредналите, показват специалисти в региона на веригата на доставки. Компанията, която е най-големият производител на електроника в света, забави възобновяването на работата в Шенжен и Женгжу след новогодишните празници, а точно там се създава iPhone.
 Ефектът на ковид: Apple чака по-слаби доходи и проблеми с доставките на iPhone
Ефектът на ковид: Apple чака по-слаби доходи и проблеми с доставките на iPhone

Компанията предвиждаше сред 63 и 67 милиарда $ доходи за актуалното тримесечие

Някои от мениджърите на Foxconn въпреки всичко работиха отдалечено от Тайпе, само че голяма част от тях още не са се върнали в Китай. От компанията показаха, че дават отговор на всички законови регулации, свързани със здравето и сигурността на работното място, с цел да предпазят чиновниците си, а от Apple не са коментирали публично индустриалните проблеми.

През предходната седмица от компанията от Купертино предизвестиха вложителите си, че е едва евентуално приходните цели да бъдат реализирани през първото тримесечие на годината, както и че доставките на iPhone на световно ниво ще бъдат лимитирани поради прекъсването на производството в Китай. Foxconn също предизвести, че постъпленията ѝ ще бъдат занижени през актуалната година вследствие на епидемията.

Най-големият снабдител на Apple - United Airlines при започване на месеца уточни, че прекратява всички полети до Китай до края на април, а от самата софтуерна компания не разрешиха на чиновниците си да посещават страната, с изключение на по " сериозни за бизнеса " мотиви.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР