Забраната на червените фенери в Амстердам влезе в сила в

...
Забраната на червените фенери в Амстердам влезе в сила в
Коментари Харесай

В квартала на червените фенери в Амстердам започва забрана за пушене на марихуана

Забраната на алените фенери в Амстердам влезе в действие в четвъртък, като част от напъните на първата жена кмет на града да прочисти региона, съобщи " Ройтерс ".

Табели бяха сложени в квартала, прочут със своите обществени домове, секс клубове и кафенета за пушене на марихуана, които притеглят милиони туристи всяка година, само че основават стеснение за жителите.

Хората, хванати да нарушават възбраната, в този момент рискуват санкция от 100 евро.

Кметът на града Фемке Халсема даде обещание да усъвършенства изискванията за секс работничките и да понижи престъпността и несъразмерната приложимост на опиати и алкохол.

Водят се полемики за пренасяне на туризма, обвързван със половите услуги и опиатите, отвън центъра на града, само че от страна на жителите на местата, които са препоръчани като други възможности.

 Амстердам към младите английски туристи, които основават неприятности: Стойте надалеч Амстердам към младите английски туристи, които основават неприятности: Стойте надалеч

На хората ще продължи да бъде позволено да пушат вътре и на терасите на кафенетата, продаващи марихуана и хашиш в квартала и други елементи на града.

Личната приложимост на дребни количества марихуана се толерира от управляващите в Нидерландия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР