Заболяванията не се случват просто така: винаги има причинител, независимо

...
Заболяванията не се случват просто така: винаги има причинител, независимо
Коментари Харесай

7 духовни проблема, които причиняват сериозни заболявания

Заболяванията не се случват просто по този начин: постоянно има извършител , без значение дали го знаем, или не. Именно за тези аргументи ни описват специалистите по биоенергетика на.

Научаването им ще ви улесни да подобрите здравето си и да избегнете неприятните обстановки, в които даже лекарската експертиза не може да даде прецизен отговор за повода , която е довела до дадена болест. На доста от нас ни се е случвало или се случва тъкмо това: изпитваме избрани, натрапчиви признаци дълготрайно време, само че към момента не знаем източника .
 image2_16x9.png Да надникнем в 2022: какво те чака през новата година съгласно зодията ти? На фокус
Заболяванията могат да имат чисто физиологична основа, само че в множеството случаи има и психически, енергийни аргументи.

Болестта е методът, по който тялото се пробва да доближи до мозъка и постоянно това е знак, че човек е в дисонанс със себе си и с околния свят . Собствените ни мисли могат да ни програмират да се разболяваме. Вижте какво може да поражда необяснимите ни заболявания в галерията.
 Духовните аргументи за физическите болести  Духовните аргументи за физическите болести  Духовните аргументи за физическите болести  Духовните аргументи за физическите болести

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР