Заболяването провокира появата на симптоми не само по време на

...
Заболяването провокира появата на симптоми не само по време на
Коментари Харесай

Британка се сдоби с алергия към собственото си дете

Заболяването предизвика появяването на признаци освен по време на раждането на бебето, само че даже няколко месеца след раждането му, оповестява New York Post.

Рядкото заболяване стана причина жителката на Обединеното кралство да се покрие с голям брой мехури. Тя има алергична реакция към личното си дете.

Фиона Хукър забременява в края на 2020 година Първите шест месеца нямало проблеми, само че в третия триместър бъдещата майка забелязала, че по корема й почнали да се появяват червени мехури.

Жената незабавно отишла при експерт, защото зачервяването почнало да сърби доста и да провокира дискомфорт. Фиона Хукър отбелязала, че тези раздразнения наподобяват тези, които пораждат от досег с коприва. За да се облекчи положението на дамата й били предписани специфични стероидни медикаменти.

Когато дамата към този момент била бременна в осмия месец, белезите станали извънредно проблематични и по тази причина тя се обърнала към незабавна помощ. На 13 юни 2021 година се родило крепко момче, само че здравословните проблеми на майка...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР