Зъболекар Франкенщайн“ във Facebook е арестуван, след като пациенти са

...
Зъболекар Франкенщайн“ във Facebook е арестуван, след като пациенти са
Коментари Харесай

Зъболекар „Франкенщайн“ във Facebook е арестуван, след като пациенти са оставени обезобразени при неуспешни операции

Зъболекар „ Франкенщайн “ във Фейсбук е задържан, откакто пациенти са били оставени с обезобразени устни при несполучливи интервенции.

Hellen Kacia Matias da Силва беше арестуван от гражданската полиция в Бразилия. поради обвинявания, че е осакатявала пациенти по време на неразрешени естетични процедури на понижени цени. Тя беше упрекната в причиняване на ужасяващи пострадвания посредством осъществяване на противозаконна козметична интервенция.

Ужасяващи фотоси на някои от пострадванията демонстрират една пациентка с необятна сантиметър отворена рана под окото. Друг се вижда с солидни неравни шевове в жанр Франкенщайн под челюстта им. И цялата буза на една жена наподобява гние от зараза след несполучлив лифтинг.

Полицията и прокуратурата споделят, че да Силва и трима други зъболекари са продавали козметични процедури, които могат да бъдат осъществявани единствено от квалифицирани хирурзи според локалното законодателство. На страницата си в обществените медии полицията споделя, че да Силва намерено е рекламирала...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР