Забелязването на неща, които не са на мястото си в

...
Забелязването на неща, които не са на мястото си в
Коментари Харесай

Само играчи с „остро око“ могат да забележат неуловимо число, скрито в морето от OOOs

Забелязването на неща, които не са на мястото си в натоварени изображения, може да бъде в действителност мъчно – само че колкото повече упражнявате, толкоз по-добре се справяте с тях.

Мозъчните закачки са потребни за мозъка ви по същия метод, по който упражненията са потребни за тялото ви, тъй че попълването на пъзел дневно е отлично за вас. Този от Jagran Josh ви провокира да намерите три нули, скрити в море от OOOs, което е образна главоблъсканица.

Наистина е объркващо и е евентуално да бъдете съществено комплицирани - само че мислите ли, че можете да се справите? Освен това би трябвало да намерите цифрата за 12 секунди, което го прави доста по-трудно. Настройте таймера си и пробвайте.

Смайващо е, защото очите ви естествено ще уловят всички OOOs, вместо незабавно да изровят числата – само че се уверете, че сте съсредоточени, тъй като нямате доста време, с цел да го разбиете. Не забравяйте, че имате единствено 12 секунди, тъй че да се надяваме, че имате натъртено око за елементи и забелязване на шарки.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР