Забелязва се трайна тенденция - когато РСМ е на път

...
Забелязва се трайна тенденция - когато РСМ е на път
Коментари Харесай

Петър Колев: Антибългарската политика в РСМ е в своя пик

Забелязва се трайна наклонност - когато РСМ е на път да реализира стратегическа цел, стартира нападателна политика към България. Това е въплъщение на политика на институционална ненавист към България и българското. Това съобщи в ефира на БиТиВи Петър Колев, водач на " Граждански либерален съюз ".

По думите му антибългарската политика е в своя пик. Той уточни, че управляващите в РСМ показват пренебрежение към настояванията и упованията на България. е извънредно недодялан акт, добави Колев.

Той посочи, че културният клуб " Ванче Михайлов " не е рисков за РСМ, защото е регистриран според македонските закони. Ние разрешаваме да злоупотребяват с положителното ни желание. Кога ще почнем да работим като страна по тематиката Македония? Ако не можем да се оправим с една страна колкото два софийски квартала, по какъв начин ще отстояваме ползите си на Балканите , запита Колев.

Според него от спора сред България и РСМ има интерес единствено Москва. Трябва да кажем пред света какво е РСМ - последния излишък от Коминтерна и комунизма, разясни той.

Време е като народ да преценим и да кажем, че сме част от Европейски Съюз и евро-атлантическия свят. Колебливата политика удря националните ползи на България. Институциите би трябвало да стартират да работят съответно, малко по малко, сподели още той.
 Наум Кайчев: Затварянето на български клубове в РСМ ще окаже въздействие в преговорната рамка за Европейски Съюз
Наум Кайчев: Затварянето на български клубове в РСМ ще окаже въздействие в преговорната рамка за Европейски Съюз

Според историка е значимо да се фокусираме върху това, което ни обединява
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР