Забелязано във Варна Служители на ОД на МВР – Варна работят

...
Забелязано във Варна
Служители на ОД на МВР – Варна работят
Коментари Харесай

Полицията издирва стопанина на агресивния питбул, нахапал варненка и хъскито й

 Забелязано във Варна Служители на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна работят по случай с жена, ухапана от куче, оповестиха от пресцентъра на полицията във Варна. 

На 22.06. т.г., в региона на ЖП гара – Варна, е зародил случай, при който жена на 38 година и домашното й куче са били ухапани от друго домашно животно. По случая има формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Работата по определяне на притежателя на кучето и кучето продължава, гласи формалната информация.

Както Varna24.bg заяви, нападателен домакински любим порода питбул атакува хъски и стопанката му наоколо до заведение във Варна.

" Моля, в случай че някой е станал очевидец на това по какъв начин питбул ни атакува мен и хъскито ми до бар " Рубик " на 22 юни в 18:55 да ми написа... Собственикът избяга, а желая да пусна тъжба против него... Следващият път може да бъде нападнато дете!

Само да уточня, казусът ми не е с питбулите или която и да е порода, а със притежателите на нападателни кучета, които ги пускат без мотив в града. Тези животни си разрешават да се спускат на улицата към други вързани кучета, а стопаните им даже не знаят по какъв начин да реагират, с цел да накарат кучето им да пусне захапката ", показа Илка Антонова в групата  " Забелязано във Варна ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР