Забелязали ли сте странната липса на Венета Райкова през последните

...
Забелязали ли сте странната липса на Венета Райкова през последните
Коментари Харесай

Драма в живота на Венета Райкова: Водещата изчезна от мрежата в средата на септември!

Забелязали ли сте странната липса на Венета Райкова през последните месеци?! Ако не сте, проверете сами! Водещата и създател на бестселъри, която е повече от дейна в обществените мрежи, изчезна от тях на 16 септември предходната година. И от този момент няма нито един пост.

Последните са й нужни не, с цел да смъква гаджета, а с цел да си популяризира и продава книгите и тъкмо по тази причина неналичието й толкоз време е нелогична, неуместна и даже плашеща. Мнозина се питат къде е Венета и какво става с нея като се надяват да е добре физически.

Близки до Райкова разкриха тези дни, че за благополучие здравето й е обикновено, само че водещата е изпаднала в някаква " черна дупка " и личностна рецесия, евентуално обвързвана с наближаването на 50-така.

Знаем, че Венета се разведе с мъжа си Тихомир Георгиев още преди години, а след това се хвалеше, че има неангажиращи връзки с млади лъвчета, които я " скъсвали ". Тя стартира да си поставя хиалурон в устните и да се подмладява, само че очевидно е осъзнала, че всичко това е преходно и подправено.

" Нищо не може да замести любовта към един човек, тръпката, отдаването... Но не отдаването за няколко часа в леглото, а другото - същинското. Вероятно и това я изтезава, по тази причина се затвори и изчезна от света, с цел да осмисли живота си и да открие какво в действителност желае ", разясняват източниците.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР