Забелязали ли сте, че някои от най-контролиращите приятели в живота

...
Забелязали ли сте, че някои от най-контролиращите приятели в живота
Коментари Харесай

Четирите зодии, които са най-контролиращите приятели

Забелязали ли сте, че някои от най-контролиращите другари в живота ви в действителност са от най-хубавите ви такива? Мнозина имат вяра, че другарството е двупосочна улица с взаимна обич и реципрочност на услугите. Това обаче не е по този начин за всички. Причината е, че има някои зодии, които постоянно обичат да управляват. Те в никакъв случай не биха ни дали толкоз, колкото получават. Освен това постоянно желаят да въздействат на другия човек, вместо да го одобряват такива, каквито са. Те биха ви давали съвет след съвет по какъв начин да водите живота си. Никога обаче не биха приели нещо, което съгласно вас е правилно, а съгласно тях – не.

Понякога сходно държание може да скапе доста мощни другарства и би трябвало да бъдете деликатни. Ако усетите, че ваш непосредствен стартира да се държи по този метод, вземете ограничения. Иначе може да изпуснете нещата от надзор.

Ето и кои са четирите зодии, които нормално са най-контролиращите другари:

Риби.

Ако най-хубавият ви другар е Риби, евентуално към този момент познавате добре особеностите на родените под този знак. Те може в никакъв случай да не ви разкрият същински претекстовете си. В същото време обаче постоянно може да откриете, че се пробват да владеят всичко в връзките ви. Тези знаци обичат да управляват динамичността на силата в другарствата и сантименталните партньорства. Това значи, че постоянно имат лоялни другари, само че не и същински такива.

Телец.

Случвало ли ви се е да ходите на ресторант с другар Телец и да осъзнавате, че би трябвало да ядете това, което той е решил? Или може би той е този, който постоянно ви подлага на критика. В същото време обаче откривате, че се колебаете да изразите личните си опасения по отношение на неприятното му държание. Не смеете да му се противопоставите, даже когато ви нервира, тъй като не знаете по какъв начин ще реагира. Ако сте мълчали, с цел да отбраните възприятията му, значи знаете, че Телците са от най-контролиращите другари.

Дева.

Девите могат да станат доста нерешителен другар, в случай че вие се нуждаете от услуга. В същото време обаче те също желаят такива и чакат да ги получават доста постоянно от вас. Те считат себе си за високоморални. Поради това усещат изключително предимство над другия и преценят строго решенията на своя другар. Те биха се пробвали да управляват приятелите си и да ги принудят да създадат по-приемлив в обществото избор или държание.

Лъв.

Лъвовете могат да бъдат страхотни другари, в случай че имате повърхностни връзки с тях. Въпреки това, множеството от техните близки другари биха свидетелствали, че не са надеждни хора по сърце. Причината е, че те постоянно са склонни да влизат в ролята на началници, а не на другари. Това значи, че техните другари ще бъдат принудени да вършат всичко, което великият Лъв каже. В същото време обаче другите в никакъв случай няма да могат да избират занимателни действия по собствен избор. Ако сте в тяхната компания, те ще избират местата, където ще ходите и по какъв метод да се забавлявате. Както и при всички връзки, компромисът би трябвало да е в основата. Нормално е да не харесвате безусловно идентични неща. Понякога единият ще угоди на другия, идващият път ще стане противоположното. Ако обаче процесът е еднопосочен, замислете се какъв вид човек стои против вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР