Забележка е вероятната причина за днешното убийство на 50-годишен мъж

...
Забележка е вероятната причина за днешното убийство на 50-годишен мъж
Коментари Харесай

Мъжът във влака край Вакарел убит заради забележка?

Забележка е евентуалната причина за днешното ликвидиране на 50-годишен мъж във влака на гара Вакарел. Задържани са обвинените мъж и жена от Ихтиман.

Рано тази заран работещите на гара Вакарел виждат човек, който слиза от влака Пловдив-София и пада на перона. В същото време двама души от пасажерите се пробват да избягат от мястото.

Забелязах да лежи един човек на перона и към него имаше струпали се хора - началник-влака и останалите, в това число и полицията. Нямам визия, когато, по този начин чух инцидентно от другите хора минаващи пасажери, че при слизането на влака е наръган и някакъв човек е избягал, разказa Найден Георгиев, притежател на заведение в региона, представен от БНР.

Минути по-късно служителите на реда задържат мъж и жена от Ихтиман. И двамата са престъпно проявени.

Лицата - вероятно причинители на действието са арестувани. Две са лицата - мъж и жена. Мъжът на 38 година престъпно проявен. Жена на 47 година престъпно проявена, сподели старши комисар Николай Спасов – шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи София.

Все още се обясняват аргументите за убийството на най-вероятно става дума за забележка, отправена от убития мъж към двамата арестувани. Намерен е и ножът, с който е осъществено закононарушението.
5
50-годишният намушкан мъж е получил кръвоизлив и е умрял в 8:33 часа в колата за спешна помощ, на метри от болница "Света Анна " в София, заяви представителят на "Спешна помощ " Катя Сунгарска. Сигналът е бил получен в 8:07 часа, а медиците са пристигнали на място в 8:23 часа. Въпреки че преодолели дистанцията от Вакарел до София единствено за 10 минути, напъните им се оказали напразни.

Международният бърз трен № 494 от Истанбул през Пловдив за София престоява на гара Вакарел от 08:01 ч. В композицията се правят оглед и следствени дейности, което не разрешава влакът да продължи своето пътешестване. Създадена е своевременна организация за застраховане на пътуването за всички 120 пасажери като са пренасочени и настанени в идващия преминаващ трен. Бързият трен № 1620 от Пловдив за София е потеглил от гара Вакарел в 09:12 ч.

Органите на реда търсят очевидци на саморазправата, защото поради прекачването на пасажерите в различен трен полицията не разполага с задоволително показания, които да спомогнат за изясняването на аргументите и събитията, довели до убийството на мъжа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР