Забежката на Селена Гомес и Зейн Малик не е изненада

...
Забежката на Селена Гомес и Зейн Малик не е изненада
Коментари Харесай

Селена Гомес и Зейн Малик имали забежка преди години

Забежката на Селена Гомес и Зейн Малик не е изненада за тези, които ги познават - тъй като двойката към този момент е имала връзки в предишното, предава „ Page Six ”.

Първата среща на двамата реализатори се е случила преди повече от 10 години, в деня, когато най-хубавата другарка на Гомес, Тейлър Суифт, се е срещала с някогашния сътрудник на Малик от групата One Direction Хари Стайлс.

Суифт и Стайлс имаха краткотрайна връзка през 2012 година, която продължи едвам 3-4 месеца. Изглежда обаче, че връзките им са били задоволително дълги, с цел да се срещнат и с другарските си кръгове, написа " Телеграф ".

За хипотетичната спекулация на Гомес и Малик стан ясно през уикенда, когато сервитьорка в заведение в Сохо разкри в обществените мреци, че е видяла Селена и Зейн дружно в ресторанта. „ Двамта не се криеха, само че никой не се впечатлява от известните хора в Ню Йорк “, твърди очевидката.

Селена Гомес има дълго и нещастно минало в любовния си живот. Тя имаше продължителна връзка в Джъстин Бийбър, която завърши, откакто той се ожени за Хейли Болдуин. Малик от своя страна излизаше с моделътДжиджи Хадид. Двамата имат и дребна щерка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР